Nye maskiner til enhver opgave

Danmarks bredeste produktprogram

Vi løfter i alle størrelser


Vi forhandler udelukkende produkter af højeste kvalitet, der samtidig er højteknologiske og ergonomisk korrekte. Det giver dig en garanti for effektivitet, maksimal oppetid, minimale skader – og det øger arbejdsglæden hos dine medarbejdere.

Cat Lift Trucks nye maskiner
Nye maskiner

Små, store og alt i mellem

Hos ProTruck tilbyder vi komplette logistikløsninger med alt fra gaffeltrucks til skræddersyet løfteudstyr. Branchepionerende Kalmar og Cat Lift Truck suppleres af andre stærke, internationale mærker som Heli, Carer, Combilift, Dulevo, Fimap og JLG.

Det brede udvalg af kvalitetsprodukter betyder, at vi altid har en maskine, der kan dække dit behov – lige fra pallehåndtering, effektiv transport af containere og svært gods op til flere hundrede tons.

Specialløsninger
Ekspertviden og branchekendskab

Specialløsninger til den unikke løfteopgave

Vi ved, at langt fra alle behov er ens. Hos ProTruck er vi derfor eksperter i specialløsninger.

I vores store smede- og maskinværksted er vi i stand til at skræddersy komplette, kundespecifikke løsninger – fra mindre tilpasninger til gennemgribende ændringer af både konstruktion og opbygning. Hos os er intet umuligt. 

Nye maskiner fra de største leverandører

Hos ProTruck har vi udviklet en sjælden forretningsforståelse for en lang række brancher. Det gør os i stand til at hjælpe dig til at vælge den helt rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov.

Kundeservice og faglig ekspertise

Produktprogrammet er bredt og mulighederne mange. Vores dygtige og fagligt kompetente team af medarbejdere står derfor altid klar til at rådgive og hjælpe dig i mål med den helt rigtige løsning.

Hvordan finder man den perfekte maskine?

Ligesom med meget andet er der flere indledende overvejelser, du bør gøre dig inden du køber en ny maskine. 

Overvej dit behov

De fleste maskiner kommer i forskellige modeller og med forskellige optioner. Om maskinen skal kører 8 timer om dagen eller to gange i ugen kan være bestemmende for, hvilken maskine der bedst passer dit og din virksomheds behov. Du bør samtidig overveje behovet for øget ergonomi, sikkerhed og fleksibilitet, når du vælger maskine.

Hvad er dit budget?

Langt de fleste køb sker ud fra et budget. Det er derfor vigtigt at overveje, hvad købsgrænsen er for dit næste køb. ProTruck har maskiner i alle prisklasser og kvaliteter, der kan dække ethvert behov. Vi tilbyder samtidig forskellige muligheder for leasing og finansiering. 

Råd og vejledning

Ved køb af en ny maskiner skal omgivelser, underlag og drift blandt andet medtages i beslutningsprocessen. For at modvirke fejlkøb og utilpassede løsninger er det derfor altid en god ide at tage en maskinekspert med på råd. Vores eksperter har mange års branche- og erhvervserfaring og kan derfor vejlede dig og din virksomhed til den perfekte maskine for jer.  

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt en maskinekspert

Bliv kontaktet af en ekspert


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner