Fimap FSR7

Fimap har med FSR7 udviklet en alsidig fejemaskine, der passer til en lang række brancher. Modellen er kompakt og ideel til rengøring af mellemstore arealer.

Beskrivelse

FSR7 imødekommer ethvert behov inden for produktivitet, brugervenlighed, sikkerhed og bæredygtighed.  Her bidrager muligheden for en arbejdsbredde på 1300 mm til den lavest mulige omkostning per rengøring, hvor den innovative teknologi sikre ensartet rengøring på både jævne og ujævne overflader. FSR7 kan køre uafbrudt i 7 timer på en fuldopladning med et lithium batteri, hvilket sikrer en både effektiv og emissionsfri rengøring.

FSR7 fås i en basis, Pro pg Plus version, hvilket gør det muligt at tilpasse og opgradere maskinen alt efter behovet i den enkelte virksomhed og branche. Med Plus versionens smarte touchskærm kan operatøren altid følge med i forbrug, omkostninger og kameraer, der giver et bedre indblik og kontrol over den enkelte rengørings session.

FSR7 er uanset variant en ideel maskine til de mest beskidte miljøer såsom produktion, industri, transport og parkeringspladser.

 

Specifikationer


 
Model Fejekapacitet (m2/time) Arbejdsbredde Drivmiddel Batterikapacitet (V/Ah)
iMx 50 B Base 510 mm Elektrisk 24V/500Ah
iMx 50 B/Bt 1785 m2 510 mm Elektrisk 24V/500Ah
Fimap gulvvaskemaskine

Fimap

Fimap udvikler, producerer og eksporterer nogle af de mest nytænkende gulvvaskemaskiner på markedet. En gulvvasker fra Fimap er kendetegnet ved høj kvalitet og italiensk design udviklet til det enkelte professionelle rengøringsbehov.

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud