Vindindustrien

Movella
Movella logo

Innovative løsninger til vindmølletransport


Movellas særlige koncepter til at transportere og håndtere hver del af en færdig vindmølle, er både sikker og driftsøkonomisk. Her er transliftere og deres særlige løsning til vingetransport ideelle til branchen.

Hvilket udstyr skal jeg bruge?
Translifter og Kassetter

Hvilket udstyr skal jeg bruge?

Med Movellas produktprogram har du mulighed for at skræddersy det mest effektive setup til netop jeres drift. Til transport af vindmølletårne og naceller benyttes ofte en terminal traktor, en translifter og et antal kassetter. Ved transport af naceller skal kassetten dog være en standard cargo kassette. Til transport af vindmøllevinger benyttes Movellas vingetransporter koblet på en Terminal traktor.

Fordele ved Movella

Hvorfor bruge en translifter?

Movellas transliftere til transport af turbiner og vindmølletårne kommer med en række fordele sammenlignet med andre logistikløsninger:

  • Øget sikkerhed og stabilitet
  • Øget arbejdseffektivitet ved at nedbringe ventetiden mellem føreren og kran operatøren.
  • Passende til mindre og smallere arealer
  • Èn løsning til forskellig typer elementer med et minimum af vedligeholdelse.
Movella til vindmøller
Fordele ved Movella

Hvorfor bruge en vingetransporter?

Blade Transporter fra Movella er en økonomisk, hurtigt og sikker transportløsning sammenlignet med andre til samme formål.  Traileren kommer med teleskopisk længdetilpasning, styrbare bagaksler og batteridreven hydraulisk styring. Blade Transporter passer til enhver standard terminal traktor.

Optimér din drift med Movella translifter


Movella trailers i brug
Translifter - R-serien

Translifter – R-serien

R-serien fra Movella udgør nogle af markedets stærkeste RoRo-transliftere. Her sikrer de mange innovative funktioner pålidelig og driftssikker godstransport. Serien fås i versioner med 1, 2 og 3 bogie med kapaciteter mellem 50-130 tons.

Kassetter

Kassetter

En kassette kan udgøre en vigtig del af en lang række logistikløsninger, da de både kan fungere som opbevaring samt som støtte og beskyttelse af forskelligartet gods under transporten ovenpå en translifter. En kassette har en levetid på 20-30 år uden nødvendig vedligeholdelse. Movella leverer kassetter til alle typer applikationer.

Windmill blade transporter

Windmill blade transporter

Windmill blade transporter er en specialudviklet løsning til transport af vindmøllevinger. Denne robuste trailer er ideel til transport af selv de længste vinger og er egnet til transport på fabrik og havneterminaler.

Bliv kontaktet af en ekspert