4-vejs truck

Maskiner med flere funktioner

4-vejs trucks er tre maskiner i én


En 4-vejs truck har et agilt og manøvredygtigt design, der både gør dem sikre og pålidelige til håndtering af både langt og specialgods. En 4-vejs truck er tre gaffeltrucks samlet i én maskine, idet den både kan agere som en sidelæsser, kontravægts truck og smalgangstruck. Dette gør en 4-vejs truck til et alsidigt redskab til løsning af mange forskelligartede opgaver. 

Combilift 4-vejs trucks
Den rigtige beslutning

Hvornår skal jeg vælge en 4-vejs truck?

En 4-vejs truck er designet til at effektivisere dit workflow ved at kunne løse en lang række opgaver. Denne type maskine er specielt god på smalle gange og til langt gods. En 4-vejs truck er samtidig ideel, hvis du har forskellige typer løfteopgaver i løbet af en dag. Det, der gør en 4-vejs truck særlig, er evnen til både at kunne køre sidelæns, forlæns og baglæns. 

Disse typer maskiner egner sig særlig til brancher, der håndterer lange emner såsom byggebranchen og større lagerbygninger. 

Cat Lift Trucks 4-vejs trucks
Cat® Lift Trucks

4-vejs trucks fra Cat® Lift Trucks

En 4-vejs truck fra Cat Lift Trucks kan både håndtere almindelige europaller og ekstremt langt gods takket være truckens evne til køre både sidelæns, forlæns og baglæns. NRM20-25 fra CAT sikrer både komfort og produktivitet med det specialudviklede styresystem og gode køreegenskaber. Cat Lift Trucks er leveringsdygtige i 4-vejs trucks fra 2-2.5 ton. 

4-vejs trucks fra Combilift
Combilift

4-vejs trucks fra Combilift

Combilift er branchens førende indenfor 4-vejs trucks og tilbyder derfor en fuld maskinserie til at kunne imødekomme ethvert behov. Combilift har 4-vejs trucks specielt udviklet til både de tunge applikationer, særligt lange emner og øget behov for manøvredygtighed. 

C serien fra Combilift er særligt god til de tungeste laster med kapacitet op til 25.000 kg. Combi-CB Kan benyttes som almindelig gaffeltruck men med evnen til at håndtere lange emner. Slutteligt er Combi-MR en særlig kompakt model til håndtering af paller og langt gods. 

4-vejs truck til langt og besværligt gods

En 4-vejs truck er en særlig maskine, der egner sig særligt godt til brancher, som håndterer lange emner eksempelvis byggemarkeder, trælaster og store lagerbygninger.

4-vejs trucks med flere egenskaber

Som navnet antyder, er en 4-vejs truck en maskine, der kan kører hele fire veje – forlæns, baglæns og sidelæns. Det betyder, at en 4-vejs truck både kan bruges til stort, langt og anderledes formet gods takket være denne særlige form for manøvredygtighed. Denne type truck er samtidig kompakt og smallere end en almindelig gaffeltruck, da den skal kunne køre på smalle gange og komme om skarpe hjørner.

Få en 4-vejs truck fra nogle af markedets førende leverandører

Hos ProTruck har vi et bredt udvalg af 4-vejs trucks fra nogle af markedets førende leverandører på området med 4-vejs trucks fra både Cat Lift Trucks og Combilift. Du er derfor altid sikret markedets bedste kvalitet og nyeste teknologi.

Skal vores eksperter hjælpe dig?

Hos ProTruck er vi eksperter i maskiner. Vi sidder derfor altid klar med råd og vejledning, der kan hjælpe dig tættere på en beslutning, om en 4-vejs truck er den helt rigtige maskine til dig og din virksomhed.

Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en maskinekspert fra ProTruck nær dig.  

Bliv kontaktet af en ekspert