Finansiering og leasing

Få råd til køb af din næste gaffeltruck

Leje og leasing af gaffeltruck


Er du i tvivl om din virksomhed skal eje, leje eller lease den næste gaffeltruck eller andet nyt kørende materiel? Hos ProTruck kan du frit vælge mellem de mange købs- og finansieringsmuligheder. 

Vi tilbyder forskellige attraktive former for finansiering, der kan skræddersyes til netop din virksomheds behov. Den rigtige finansiering i kombination med vores serviceaftale og forsikringsdækning kan give dig det fulde overblik og overskuelighed på bundlinjen. Det er med til at sikre dig mere økonomisk råderum i virksomheden og bidrager til et naturligt fokus på din virksomheds kerneaktivitet.

Tag os med på råd, og hør mere om fordele og ulemper ved vores forskellige finansieringsmodeller nedenfor. I fællesskab finder vi den optimale finansieringsmodel for dit næste køb.

Cat Lift Truck gaffeltruck
Kortidsleje

Korttidsleje op til 24 måneder giver 100% fleksibilitet

Korttidsleje strækker sig typisk over en en kortere periode eller opgave. Med denne aftale betaler du en fast lejepris, der inkluderer service, reparationer og forsikring af maskinen.

  • Du kan fleksibelt leje maskiner på dags-, uge-, måneds- eller årsbasis.
  • Vi er lagerførende i alle typer warehouse produkter, gaffeltruck, lifte m.v., og vi leverer overalt i Danmark fra dag til dag.

ProTruck service
Langtidsleje

Langtidsleje med full-service

Med en langsigtet lejeaftale slipper du for bekymringer, uforudsete udgifter og minimere risiko ved ikke selv at eje og drifte maskinen. Her er en fast månedlig lejepris, der inkluderer finansieringsydelse, fast service og all-risk forsikring af maskinen.

  • Typisk til opgaver med en tidshorisont på 3-8 år, hvor kunden søger en turn-key lejeaftale, som sikrer maksimal oppetid.

  • ProTruck påtager at drifte aftalen for vores regning og risiko.

  • Vi sørger for en midlertidig maskine, mens I afventer levering af jeres nye maskine.

Kalmar trucks
Finansiel leasing

Finansiel leasing med eller uden udbetaling

Finansiel leasing er ideel til langsigtede projekter på typisk 5-10 år, hvor maskinen afbetales og overtages af kunden til restværdi ved aftalens udløb. Dette er et alternativ til kontant betaling, hvor unødig binding af din likviditet undgås. 

  • Du betaler en fast månedlig finansieringsydelse til et leasingselskab. Typisk har et maskinlån en rente på 2-4%.

  • Du kan vælge selv at afholde løbende serviceomkostninger eller tegne en forebyggende service- og vedligeholdelsesaftale hos os. 

ProTruck montør
Serviceaftale

Serviceaftaler på dit eksisterende & nyt materiel

Hos ProTruck kan du tegne en serviceaftale uanset, hvilken type maskiner du og din virksomhed benytter. Serviceaftalen sikrer dig en fast og nedsat pris på vores timerate. Vi varetager samtidig også det årlige lovpligtige hovedeftersyn (LPH) og service for dig.
  • Du bliver tildelt en fast ProTruck servicemontør, som lærer din virksomhed, dine medarbejdere og vognpark at kende.

  • Serviceaftalen kan skræddersyes, så den både dækker i Danmark og andre udvalgte lande, hvor din virksomhed har brug for pålidelig og effektiv maskinservice.

Bliv kontaktet af en ekspert