Heavy-duty

Kvalitetssikre løsninger til de tungeste industrier

Heavy-duty maskiner til de tunge løft


Heavy-duty maskiner eller sværlastmaskiner på dansk er gaffeltrucks og specialmaskiner til de helt tunge løft. Denne type maskiner omfatter store gaffeltrucks,  straddle carriers og andre specialmaskiner. Disse maskiner benyttes i en bred vifte af industrier og udformes ofte med specialudstyr til den enkelte opgave. Hos ProTruck er vi førende indenfor store maskiner til alle brancher og applikationer. Der findes ikke det gods, som vi ikke kan hjælpe til at løfte.

Kalmar stor gaffeltruck
Big-Trucks

Gaffeltrucks til de tungeste løfteopgaver

De store gaffeltruck fra 8-85 tons benyttes i en lang række brancher, hvor en konventionel kontravægtstruck med høj kapacitet kan klare opgaven.

ProTruck er eksperter i at levere de tunge løsninger til en lang række brancher – herunder container-, stål-, beton-, logistik- og byggeribranchen.

Combilift Straddle Carriers
Straddle Carriers

Specialløsninger til godshåndtering

Denne type af heavy-duty kraner kan betjenes med traditionel styring eller fjernstyring. Maskinerne specialdesignes til den individuelle opgave og er kendt for at løse mange forskelligartede tunge løft – lige fra beton- og vindmøllefabrikken til havneterminalen.

Cometto MSPE-trailer
Hvad skal jeg vælge?

Specialmaskiner eller reach stacker til de tunge løft?

Til nogle af de helt tunge løft i vindmølle-, luftfart- og skibsindustrien benyttes special fremstillede reach stackers med kapaciteter op til 200 tons. Disse maskiner specialtilpasses til den enkelte opgave i tæt dialog mellem kunden, vores ingeniører og fabrikken.

En anden måde at håndtere disse ekstremt tunge løft kan være modulopbyggede, selvkørende transportvogne fra Cometto. ProTruck tilbyder her uendelig høj løftekapacitet, da vognene kan modulopbygges efter det specifikke behov. Her er det kun kørearealet og kundens behov, der sætter grænser.

Sværlast trucks og heavy-duty maskiner

Den danske og europæiske industrisektor bærer i  højere grad præg af håndtering af tungere og tungere materiel. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed har en plan for, hvordan man løser de tungeste løft på den bedste måde både miljø-, sikkerheds- og driftsmæssigt.

Et godt eksempel på udviklingen af tung last er vindmølleindustrien. I dag har de største danskproducerede vindmøller vinger på omkring 80 meter i længden. Samtidig har de en nacelle, der vejer i omegnen af 400 tons. Størrelsen på sådan et last sætter særlige krav til maskinerne, der skal transportere dem.

I alle dele af samfundet er der fokus på grøn omstilling, hvor alle brancher gør deres for at mindske udledning af drivhusgasser. Indenfor miljørigtig håndtering af tungt gods er ProTruck den førende virksomhed i Skandinavien. Vores eksperter kan hjælpe jer med at finde den korrekte eldrevne eller hybrid løsning til jeres helt tunge løft.

Hvad koster en sværlast gaffeltruck?

En stor gaffeltruck +8 tons koster typisk fra 500.000 DKK og opefter. Du kan dog finde billigere alternativer, hvis du kigger i det brugte marked. Hos ProTruck står vi altid klar til at rådgive dig ud fra dine ønsker, behov og økonomi.

Bliv kontaktet af en ekspert