Fimap CB-1

Effektivisér den daglige rengøring med en automatiseret rengøringsløsning

Professionelle selvkørende gulvvaskere til industri


Med CB-1 introducerer Fimap fremtiden for professionel gulvrengøring. Med en automatiseret rengøringsløsning får personalet hænderne fri til de øvrige rengøringsopgaver samtidig med, at omkostninger og arbejdstid reduceres.

Fimap CB-1
Revolutionerende teknologi

Førerløs og effektiv rengøring

CB-1 fra Fimap er en af branchens første robot gulvvaskere, der med sine selvkørende egenskaber øger effektiviteten af den daglige rengøring. CB står for Collaborative Bot, hvilket betyder at robotten ikke fuldstændig erstatter rengøringspersonale, men i stedet arbejder med dem. CB-1 repræsenterer dermed den nyeste og revolutionerende teknologi indenfor professionel industrirengøring.

Robotten kræver et minimum af menneskelig interaktion og supervision, mens den tager sig af de simple og gentagende rengøringsopgaver. Det giver det professionelle rengøringspersonale frie hænder til den mere komplekse rengøring af overflader, hvilket optimerer både tid og omkostninger for rengøringen.

Fimap CB-1
Hvad er fordelene ved en robot gulvvasker?

Gulvrengøring på en ny måde

Fordelene ved automatiseret rengøring er mange. Robotteknologi effektiviserer ikke alene den daglige drift men reducerer samtidig omkostningerne betydeligt.

  • En effektiv og selvkørende tilføjelse til rengøringsteamet, der helt automatisk vasker og tørre gulvet ud fra programindstillingerne.
  • CB-1 kan programmeres og sættes i drift på ethvert indendørs areal.
  • CB-1 har lave driftsomkostninger, hvilket kan frigøre ressourcer til mere komplekse og krævende rengøringsopgaver.
  • CB-1 er en sikker løsning, der med sine mange sensorer kan scanne sine omgivelser og stoppe for eventuelle forhindringer.
Fimap CB-1

Automatisér din rengøring

Hvordan fungerer en robot gulvvasker fra Fimap?

CB-1 er ideel til rutinemæssig rengøring af store arealer eksempelvis varehuse, lufthavne, indkøbscentre, supermarkeder og skoler. Maskinen let at programmere og kan indstilles ud fra tre navigationsindstillinger:

Perimeter – Efter medarbejderen har defineret grænserne for det areal, der ønskes rengjort, beregner CB-1 selv den hurtigste og mest effektive rute inden for dette område.

Learn & Play – Maskinen kører efter en indkodet rute, som medarbejderen har kørt én gang i manuel tilstand. CB-1 er derefter i stand til at køre selvsamme rute på egen hånd.

Manuel – Medarbejderen betjener robot gulvvaskeren manuelt som enhver anden gulvvaskemaskine.

CB-1 kan lagre op til 999 forskellige missioner, hvor indstillingerne nemt og hurtigt kan skiftes ved tryk på én knap.

Intelligent og effektiv gulvrengøring


Passer Fimap CB-1 til din virksomhed?

Er en robot gulvvasker sikker at bruge?

CB-1 er udstyret med en lang række sikkerhedssystemer, der bidrager til en altid sikker drift.

  • Kombinationen mellem sensorer og software bidrager til et velfungerende navigationssystem og forhindre kollision med objekter og mennesker.
  • LED positionslys gør maskinen synlig under kørsel.
  • Nødstoppet kan aktiviseret nemt og hurtigt ved tryk på én knap.
  • I tilfælde af at robotten er kørt fast, stopper maskinen øjeblikkeligt og sender en SMS til den respektive medarbejder.
Skal CB-1 være tilsluttet wi-fi?

Nej, CB-1 kan være i drift både med og uden tilslutning til wi-fi. Enhver opgave, som robot gulvvaskeren udfører, kan ligeledes opsummeres i en digital rapport i Fimaps smarte app. Det bidrager både til gennemsigtighed og skaber de bedste forudsætninger for den mest effektive rengøring.

Hvilke rengøringsopgaver kan en robot gulvvasker ikke klare?

De fleste løsninger har begrænsninger, og det har en robot gulvvasker også. CB-1 er skabt til effektiv vask og tørring af større gulvarealer. Det betyder derfor, at maskinen ikke kan tørre overflader eller vaske særligt genstridigt snavs på et begrænset område væk automatisk.

CB-1 kan samtidig ikke køre en elevator eller tage trappen selv. Det betyder, at til en bygning med flere etager kan den bedste løsning være én robot til hver etage.

Kan jeg erstatte alt rengøringspersonale med robot gulvvaskere fra Fimap?

CB-1 skal ses som en effektiv tilføjelse til et eksisterende rengøringsteam, da den løse simple og trivielle rengøringsopgaver. Den kan dermed ikke løse alle de nødvendige rengøringsopgaver, som indgår i den daglige rengøring såsom tørring af overflader og flytning af møbler. Denne type maskine er ideel til bekymrings- og interkationsfri gulvrengøring, mens personalet løse andre mere komplekse rengøringsopgaver.

CB-1 kan betjenes af alle og kræver ingen træning.

Bliv kontaktet af en ekspert


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner