Værksted

Innovative løsninger

Gigant 
til Titan Containers

ProTruck har leveret en banebrydende, spritny Hyster tom-containertruck, der er den eneste af sin slags i Danmark til Titan Containers. Brandfarver og logo, udført på ProTrucks eget værksted.

Se flere kundecases eller læs vores brochure her

360 grader værkstedsfaciliteter

Vores ambition er at kunne komme 360 grader om enhver kunde og opgave. Vi har derfor etableret topmoderne og specialindrettede værkstedsfaciliteter på 3000 m2. Det giver dig en kvalitetsmæssig garanti, hvor vi kan tilbyde alt fra små til store reparations- og renoveringsprojekter, maling og sandblæsning af nye og brugte trucks.

Specialister til specialløsninger

Vores team af specialuddannede og specialiserede mekanikere er fuldt opdateret om de nyeste teknologier inden for el,- gas-, og dieseltrucks. De har et indgående kendskab til både nye og tidligere Hyster-modeller – og alle andre udbredte truckmærker. Du kan derfor være sikker på at vores dygtige team af mekanikere altid er klar til at løse ethvert problem, din virksomhed måtte stå overfor.

Skræddersyede løsninger til dit særlige behov

Specialteam og skræddersyede løsninger

Vores team af mekanikere er fuldt opdateret om de nyeste teknologier inden for el-, diesel- og gastruck med indgående kendskab til Hyster og andre truckmærker.

Mere end 3000m2 moderne værkstedsfaciliteter

Klargøring af fabriksnye gaffeltruck, udlejningsmaskiner, renovering af brugte gaffeltruck og ikke mindst udvikling og produktion af kundetilpassede specialløsninger.

Kvalitetssikring med elektronisk tjekliste

Vi gennemfører en detaljeret elektronisk styret PDI (pre-delivery inspection), som er en grundig tjekliste, der sikrer, at alle specifikationer er i ordren og udført som aftalt.

Mekanisk Værksted

Specialiserede fagfolk

Pladeværksted

Topmoderne faciliteter

Smedeværksted

Specialløsninger

Malerværksted

Få malet i brand-farver

Vaskehal

Alt i klargøring

Reservedelslager

Dag-til-dag levering

Salgsafdeling

Trendsættende og skarp

Moderne Showroom

Nye standarder

Bliv kontaktet af vores teknikere

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.