Værksted

Innovative løsninger

Skræddersyede løsninger til dit behov


Med vores dygtige team, topmoderne værkstedsfaciliteter og strategisk placerede værksteder i hele Danmark findes endnu ikke den opgave, vi ikke kan løse. Hos ProTruck leverer vi en 360 graders løsning.

Specialteam og skræddersyede løsninger

Vores team af mekanikere er fuldt opdateret og uddannet i de nyeste teknologier inden for el, hydraulik, diagnose- og fejlfinding på el-, diesel og gastruck med indgående kendskab til en lang række fabrikater.

Over 3000m2 moderne værkstedsfaciliteter

Klargøring af fabriksnye gaffeltruck, udlejningsmaskiner, renovering af brugte gaffeltruck og ikke mindst udvikling samt produktion af kundetilpassede specialløsninger.

Kvalitetssikring med elektronisk tjekliste

Vi gennemfører en detaljeret elektronisk styret  pre-delivery inspection (PDI), som er en grundig tjekliste, der sikrer, at alle specifikationer altid er i ordren og udført som aftalt.

Maler på værksted i Odder ProTruck A/S
Værksted

360 grader værkstedsfaciliteter

Vores ambition er at kunne komme 360 grader om enhver kunde og opgave. Vi har derfor etableret topmoderne og specialindrettede værkstedsfaciliteter på 3000 m2. Det giver dig en kvalitetsmæssig garanti, hvor vi kan tilbyde alt fra små til store reparations- og renoveringsprojekter, maling og sandblæsning af nye og brugte trucks.

Ansatte hos ProTruck A/S
Værkstedsteam

Specialister til specialløsninger

Vores team af specialuddannede og specialiserede mekanikere er fuldt opdateret på de nyeste teknologier inden for el,- gas-, og dieseltrucks. De har et indgående kendskab til alle de mest udbredte truckmærker.

Du kan derfor være sikker på, at vores dygtige værkstedsteam altid står klar til at løse ethvert problem, din virksomhed måtte stå overfor.

Vi er altid i nærheden