Fejemaskiner

Innovativ og effektiv inde- og udendørs vedligehold

Fejemaskiner til erhverv


Industrielle fejemaskiner er en central del af rengøringen i mange virksomheder og kommuner. Samtidig er de ofte en del af udstyrspakken til virksomheder med et større udendørs areal. Gennem de seneste år er der sket store teknologiske fremskridt inden for rengøringsløsninger og industrien generelt, særligt når det kommer til bæredygtighed og effektivitet.

Hos ProTruck forhandler vi Dulevo og Fimap, som er markedsførende indenfor industriel rengøring – både når det gælder el-fejemaskiner og moderne suge- og filterløsninger.

Dulevo fejemaskine på vejen
Professionelle gadefejemaskiner

Den rigtige løsning til de største arealer

De professionelle fejemaskiner fra Dulevo er tiltænkt kunden, der fejer store områder og har besværlige oprydningsopgaver. Disse tæller ofte kommuner, større industrivirksomheder, professionelle rengøringsfirmaer og boligforeninger.

De største typer af fejemaskiner kommer med forskellige tekniske løsninger. Vi anbefaler derfor, at du kontakter ekspert, så vi kan rådgive til den helt rigtige løsninger. ProTruck leverer både diesel og elektriske fejemaskiner.

Fimap FSR fejemaskine
Ride-on fejemaskiner

Den ergonomiske løsning

Ride-on fejemaskinerne egner sig især til den professionelle virksomhed, hvor et større areal skal fejes og holdes rent. Disse fejemaskiner er ergonomiske, da føreren udfører opgaverne siddende komfortabelt på maskinen. På trods af det egner de sig ikke til at feje på ekstremt store arealer eller offentlige områder.

Maskinerne er perfekte til mellemstore industriområder, gårdspladser, parkeringspladser eller store lagerhaller mm.

Dulevo fejemaskine der kører på fortov
Walk-behind fejemaskiner

Det effektiviserende alternativ

Denne type af fejemaskiner egner sig perfekt til de mindre fejeopgaver. Walk-behind fejemaskiner vælges ofte af virksomheder, hvor der er et ønske om et sundt og rent arbejdsmiljø – både ude og inde.

Disse maskiner kører altid på el og kan derfor benyttes indendørs på lageret, i produktionen såvel som udendørs på p-pladsen.

Feje-/sugemaskiner til effektiv rengøring

En fejemaskine er for mange virksomheder en ekstra maskine, man anskaffer med ønsket om at holde arbejdspladsen ren og pæn.

Benyttes fejemaskinen indendørs, opnås det bedste resultat i kombination med en gulvvaskemaskine. Bruges maskinen udelukkende udendørs, så klarer en fejemaskine fra Dulevo eller Fimap det hele uden hjælp.

Hos ProTruck har vi erfaring med at levere flåder af professionelle fejemaskiner til for eksempel kommuner, hospitaler, fodboldklubber. Vi har samtidig stor erfaring i at levere mindre rengøringsløsninger til skoler, offentlige institutioner, produktionsvirksomheder, eventvirksomheder og tv-branchen.

Hvad koster en profesionnel fejemaskine?

En fejemaskine varierer meget i pris. En lille walk-behind fejemaskine starter omkring 25.000 kr. En stor professionel street-sweeper kan koste op mod 2 millioner kroner alt afhængigt af ekstraudstyr og drivmiddel.

Hvor længe holder en fejemaskine?

En professionel fejemaskine er bygget til at køre hver dag. Det er dog oftest ikke tilfældet. Du kan derfor forvente, at en investering i en professionel fejemaskine vil tjene dig over mange år.

Det er dog vigtigt at huske service og udskiftning af sliddele, da dette forlænger fejemaskinens levetid. Børster og hjul vil typisk skulle skiftes et par gange i maskinens levetid. Et årligt service anbefales på alle mekaniske dele, da dette øger levetiden betragteligt.

Hvilken type fejemaskine passer til mig?

En professionel fejemaskine kan opdeles i tre grupper:

1) walk-behind

2) ride-on 

3) professionelle gadefejemaskine.

Walk-behind er til mindre arealer, og alle opgaver hvor det er realistisk at gå efter maskinen – ligesom med en almindelig græsslåmaskine.

Ride-on er til mellemstore arealer, hvor det giver mest mening at have hurtigheden og komforten i at sidde på maskinen.

Professionelle gadefejemaskiner egner sig til store områder og offentlige arealer, som skal fejes og vaskes på kort tid.

Bliv kontaktet af en ekspert