Stålindustrien

Movella
Movella logo

Sikker og effektiv ståltransport


Movella tilbyder multifunktionelle løsninger til forskellige typer gods. Her udgør transliftere og kassetter den sikreste og mest kosteffektive transportløsning for stålindustrien.

Èn transportløsning til flere typer gods
Alsidige løsninger

Èn transportløsning til flere typer gods

Movellas transliftere er én løsning til flere løfteopgaver. Disse transliftere er velegnede til transport af både metal, jernplader og færdige produkter.

Translifter og kassetter

Oplev fordelene ved Movella

Movellas kassetter gør håndtering og transport af stål mere effektiv. Brugen af flere kassetter eliminerer ventetid for operatøren, da flere kassetter kan læsses mens en anden transporteres. God stabilitet og sigtbarhed gør ydermere håndteringen både sikker og gnidningsfri.

Se videoen, og oplev hvordan Movella kan effektivisere godshåndteringen i stålindustrien.

Optimér din drift med Movella


Movella trailers i brug
Translifter - I-serien

Translifter – I-serien

I-serien består af ekstrem hårdføre og stærke transliftere til den tunge stålindustri. Serien er skabt til konstant kørsel og transportere med lethed over 1000 tons stål per time på en distance på 1 km.

I- serien har en kapacitet op til 240 tons.

Kassetter

Kassetter

En kassette kan udgøre en vigtig del af en lang række logistikløsninger, da de både kan fungere som opbevaring samt som støtte og beskyttelse af forskelligartet gods under transporten ovenpå en translifter. En kassette har en levetid på 20-30 år uden nødvendig vedligeholdelse. Movella leverer kassetter til alle typer applikationer.

Bliv kontaktet af en ekspert