Tung industri

Movella
Movella logo

Øg sikkerheden og produktivitet med Movella


Transliftere, bukke og kassetter fra Movella er ideelle til transport af stort og tungt gods i produktionsvirksomheder og værksteder. Dette forbedrer ikke alene arbejdssikkerheden men øger samtidig produktiviteten.

Øg arbejdssikkerheden og effektiviteten med Movella
Fordele

Øg arbejdssikkerheden og effektiviteten med Movella

Movella har med sit design og fremstilling af sine produkter udviklet smarte, nemme og sikre løsninger til en lang række brancher.

Til de tunge industrier er en kombination af Movellas bukke og NT translifter ideel. Dette gør det muligt at placere besværligt, langt og tungt gods på bukkene, og transportere disse med en translifter. Dette reducerer antallet af gange et komponent skal flyttes og løftes.

Translifter

Mere end bare en trailer

For de tunge industrier bidrager Movella til:

  • Øget sikkerhed og mindre skader ved håndtering.
  • Føreren kan transportere store komponenter uden hjælp fra kran og andre medarbejdere.
  • Frigivet lagerplads, da bukkene kan placeres ude som inde.

Se videoen og oplev fordelene.

Optimér din drift med Movella


Movella trailers i brug
Translifter - NT-serien

Translifter – NT-serien

Enkel og robust translifter med en kapacitet fra 6-50 tons. Denne translifter kan kobles til en terminal traktor, gaffeltruck eller hjullæsser. Bruges typisk i brancher, hvor lasten er for stor til at blive håndteret af en gaffeltruck alene.
Bukke

Bukke

A- og U-bukke er en simpel måde at støtte og hvile elementer på. Bukkene fra Movella er stærke, sikre at bruge og vedligeholdelsesfrie.
Kassetter

Kassetter

En kassette kan udgøre en vigtig del af en lang række logistikløsninger, da de både kan fungere som opbevaring samt som støtte og beskyttelse af forskelligartet gods under transporten ovenpå en translifter. En kassette har en levetid på 20-30 år uden nødvendig vedligeholdelse. Movella leverer kassetter til alle typer applikationer.

Bliv kontaktet af en ekspert