Specialløsninger

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Specialløsninger


Hos ProTruck er vi kendte for vores tilgang til specialløsninger, der består af ligedele teknisk viden og praktisk fornuft. Vores værksteder har specialiseret sig i skræddersyede gaffeltrucks, kraner og andet specielt løfteudstyr. Det kan være en stor hjælp for virksomheder, der har specielle løftebehov. Måske har virksomheden en unik produktionsproces, der kræver en speciel type maskine, eller behov for at løfte tunge genstande, der kræver en stærkere maskine end de standardmodeller, der findes på markedet.

Kalmar specialløsninger
hvordan?

Tilgangen til en specialløsning

Vores tilgang til en specialløsning består først og fremmest af en grundig analyse af kundens behov. Oftest står kunden med en løfteopgave, de ikke ved, hvordan de skal løse mest hensigtsmæssigt. Hos ProTruck analyserer vores tekniske afdeling jeres drift, samt alle de ønsker, der måtte være. Derefter sammensætter vi vores bud på den bedste løsning.

Det kræver tæt samarbejde mellem vores tekniske afdeling, virksomhedens ledelse og produktionsmedarbejderne for at designe den perfekte maskine netop jer. Tilpasninger kan ske i alt fra størrelse, kapacitet til avancerede teknologier som fjernbetjening, kamerastyring eller andet.

Specialmaskiner der fragter
Vedligeholdelse

Drift af en specialmaskine

En specialmaskine vil naturligt være udsat for en række hårde og specielle løft – ofte er også meget tunge løft. Det er derfor essentielt at have den rigtige vedligeholdelsesplan for maskinen. Hos ProTruck er vi eksperter i at drifte vores specialløsninger så effektivt og sikkert som muligt.

Vi tilbyder samtidig reparation og vedligeholdelse af de skræddersyede maskiner, så du altid kan være sikker på, at alt fungerer optimalt og kan holde produktionen kørende uden problemer. Vi ved, at nedetid er den største omkostning hos vores kunder.

Kalmar reachstacker der flytter gods
Behovsdækning

Hvilken maskine passer til mit behov?

Det er i sagens natur ikke muligt at give generel rådgivning omkring produkter, der er 100% skræddersyede til hver enkelt løsning, virksomhed og kunde. 

Står du med en materialehåndtering, som er bøvlet, svær eller som du blot ønsker effektiviseret, så kontakt os og få gratis rådgivning af en af vores eksperter.

Specialløsninger

Hos ProTruck har vi erfaring med at levere specialmaskiner til en lang række brancher og industrier. Dette tæller blandt andet olie- og minedrift, boreplatforme, skovdrift, stålværker, militæret, vindmølleproduktion, industrifabrikker, varmeværker og havnedrift.

Vi kan derfor også hjælpe din virksomhed med jeres unikke behov. Vi indgår i en tæt dialog og har mulighed for at invitere jer med på hele rejsen. ProTruck har egne produktionsfaciliteter og kan derfor designe og producere det meste under eget tag.

Hos ProTruck er vi kendte for vores tilgang, der består af lige dele teknisk viden og praktisk fornuft. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med en værdiskabende specialløsning.

Hvor mange tons kan den største gaffeltruck løfte?

De største gaffeltruck i verden kan løfte +200 tons. Dette kræver dog en meget stor konstruktion. De “gængse” special reachstackere løfter ca. 150 tons. Hos ProTruck har vi andre specialmaskiner, der tager over, når reachstackeren ikke kan klare højere kapacitet.

Hvad koster en specialbygget gaffeltruck?

En specialbygget gaffeltruck er ofte også en stor maskine på +12 tons. Den kan dog også være mindre. Prisen afhænger af, om du ønsker diesel, el eller gas samt, hvor mange specielle opgaver og tilpasninger, der skal udføres på trucken.

Bliv kontaktet af en ekspert


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner