Havneterminaler

Movella
Movella logo

Specialløsninger til havneterminaler


Movella tilbyder nogle af de sikreste og driftsøkonomiske logistikløsninger til havneindustrien. Udforsk de mange muligheder her.

Effektiv håndtering af havnegods
Translifter og Kassetter

Effektiv håndtering af havnegods

Movellas transliftere og kassetter er den perfekte løsning, når det kommer til roro- og containertransport. Disse produkter gør det ligeledes sikkert og nemt at håndtere andet tungt og forskelligartet gods. Transliftere gør det eksempelvis muligt at håndtere og flytte flere containere på én gang med muligheden for at stable containere ovenpå hinanden. Kassetter er ideelle som supplement til at transportere særligt og anderledes formet gods.

Video

Oplev fordelene ved Movella til havnetransport

Særligt over længere strækninger er Movellas translifter en sikker og effektiv løsning. Se videoen og oplev fordelene ved Movella til netop din branche.

Movella CM36 Container Mover
Containerhåndtering

Movella CM36 Container Mover

Movella tilbyder en nem og økonomisk løsning til containerhåndtering med CM36 Container Mover. Maskinen kan håndtere 20-45´containere på havne, terminaler og andet industri.

Optimér din drift med Movellas specialløsninger


Movella trailers i brug
Translifter - R-serien

Translifter – R-serien

R-serien fra Movella udgør nogle af markedets stærkeste RoRo-transliftere. Her sikrer de mange innovative funktioner pålidelig og driftssikker godstransport. Serien fås i versioner med 1, 2 og 3 bogie med kapaciteter mellem 50-130 tons.

Kassetter

Kassetter

En kassette kan udgøre en vigtig del af en lang række logistikløsninger, da de både kan fungere som opbevaring samt som støtte og beskyttelse af diverse gods under transporten ovenpå en translifter. En kassette har en levetid på 20-30 år uden nødvendig vedligeholdelse. Movella leverer kassetter til alle typer applikationer.

Container Mover - CM36

Container Mover – CM36

CM36 Container Mover fra Movella er en af de mest kosteffektive løsninger til transport af containere. CM36 kan håndtere 20-45 fods containere. Container Mover er særligt passende til smalle arealer, lave indgange og transport over længere distancer.

Bliv kontaktet af en ekspert