Lager og terminaler

Movella
Movella logo

Innovative transportløsninger til lager- og lastbilterminaler


Movella har udviklet produkter til at gøre særligt transport af veksellad nemmere og hurtigere – både inde- og udenfor terminalen.

SwapMover™

Effektiv transport af veksellad

SwapMover fra Movella er en ny og innovativ måde at flytte og transportere veksellad på lager- og logistik terminaler. Dette effektivisere ikke alene driften men skåner samtidig benene på vekselladet. En SwapMover kan både kobles på en standard terminal traktor eller en stor gaffeltruck.

Se videoen, og oplev fordelene.

Translifter

Sikker containertransport

En translifter fra Movella er et ideelt værktøj til at håndtere containere over både korte og længere strækninger. En tilhørende kassette sikrer at containeren kan transporteres fastlåst og stabilt. Fordelene ved en translifter er mange. Her kan nævnes:

  • Lav grad af vedligeholdelse
  • Øget sikkerhed
  • Optimalt udsyn
  • manøvredygtighed og agilitet

Optimér din drift med Movella SwapMover™


Movella trailers i brug
SwapMover™

SwapMover™

SwapMover™ er Movellas originale svar på effektiv håndtering af veksellad på diverse terminaler. Disse er ikke alene sikre og lette at benytte men skåner samtidig lasten for skader. SwapMover kan tilkobles både en terminal traktor og en større gaffeltruckmodel.

Translifter - R-serien

Translifter – R-serien

R-serien fra Movella udgør nogle af markedets stærkeste RoRo-transliftere. Her sikrer de mange innovative funktioner pålidelig og driftssikker godstransport. Serien fås i versioner med 1, 2 og 3 bogie med kapaciteter mellem 50-130 tons.

Bliv kontaktet af en ekspert