Fejemaskiner

Fimap logo

Innovative fejemaskiner fra Fimap

Fimap er kendt for sin innovative tilgang til rengøringsindustrien, hvor de særligt udmærker sig inden for gulvvaskesegmentet. Denne ekspertise har de nu overført til det andet store segment i rengøringsindustrien: fejemaskiner.

Nu kan virksomheder i alle brancher derfor optimere og effektivisere deres daglige rengøring med både gulvvaskere og fejemaskiner fra Fimap.

Fejemaskiner med den nyeste teknologi

Fejemaskinerne fra Fimap er udstyret med den nyeste teknologi, hvilket gør det muligt at følge med i og kontrollere hver enkelt rengøring helt ned til kørehastighed, rengøringstid, effektivitet og forbrug. Fejemaskinerne er samtidig designet med fokus på ergonomi og brugervenlighed, så du kan få det meste ud af arbejdstiden.

Fejemaskinerne fra Fimap er tilgængelige i forskellige modeller med mulighed for en lang række tilkøb og udvidelser, hvilket gør det muligt altid at finde en fejemaskine til dit behov.

Miljøvenlige og støjsvage fejemaskiner

Èn ting, der kan forværre et arbejdsmiljø markant, er støj. Fimaps fejemaskiner er derfor udviklet til at køre så støjsvagt som muligt. Dette gør maskinerne ideelle til brug i støjfølsomme områder, hvor støjniveauet skal holdes så lavt som muligt.

Fejemaskiner til padelbaner

Fimap har udover maskiner til almindelig rengøring udviklet en fejemaskine særligt til padelbaner. Det betyder, at landets padelbaner nu kan få en fejemaskine, der kan sortere sandet for skidt og boldfnuller.

Før FSW5 blev alt banernes sand fejet op, hvorefter nyt blev strøet. Fimap har dermed skabt en enestående mulighed for at spare på omkostningerne til sand og sparer miljøet for unødig ressourceforbrug.

Har du spørgsmål?

Hos ProTruck sidder vi klar med råd og vejledning, der kan hjælpe dig tættere på den rette rengøringsløsning for dig og din virksomhed.

Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en maskinekspert nær dig.

Bliv kontaktet af en ekspert