Rengøringsmaskiner

Effektive rengøringsløsninger til industri og erhverv

Rengøringsmaskiner til ethvert behov


Daglig rengøring og vedligeholdelse er en disciplin, enhver virksomhed skal forholde sig til. Dette kan dog gøres både effektivt og ergonomisk med det rigtige udstyr. Hos ProTruck har vi et stort udvalg af professionelle rengøringsmaskiner, hvor vi repræsenterer nogle af markedets bedste leverandører indenfor feje- og gulvvaskemaskiner. Vi kan derfor hjælpe og vejlede til en komplet rengøringsløsning til netop din virksomhed. 

Fimap close-up billede
Fimap

Gulvvaskere til industri

Optimer din virksomheds gulvrengøring med en gulvvasker fra Fimap. Med en professionel gulvvaskemaskine effektiviserer du ikke alene rengøringen, men sikrer samtidig altid korrekt dosering og blandingsforhold af dine rengøringsmidler. Det sikrer ikke alene den bedst mulige rengøring men også en mærkbar besparelse i både arbejdstid og forbrugsmidler. 

Fimap er både leveringsdygtige af både ride on og walk behind gulvvaskere. Du kan derfor altid finde en gulvvaskemaskine, der passer til netop dit rengøringsbehov. 

Dulevo fejemaskine
Dulevo

Fejemaskiner til flere formål

Dulevo er et perfekt eksempel på italiensk kvalitet og design. ProTruck har et komplet udvalg af professionelle fejemaskiner til rengøring af både små, store og offentlige arealer. Sortimentet består dermed både af walk behind maskiner til mindre virksomheder, mellemstore ride on fejemaskiner op til store streetsweepers. Med en fejemaskine fra Dulevo får du en multifunktionel maskine, der er ideel til rengøring af både inde- og udendørsarealer. 

Professionelle gulvvaskere og effektive fejemaskiner

Rene og pæne omgivelser gavner ikke alene arbejdsmiljøet for de ansatte men udviser samtidig professionalisme og ordentlighed udadtil. Hos ProTruck sidder vi klar til at vejlede dig og din virksomhed henimod den rette rengøringsløsning til dine inde- og udendørs arealer.

Gulvvaskere til store og små virksomheder

En gulvvasker er en motordreven gulvrengøringsmaskine, der med en automatisk vask- og sugefunktion er en effektiv erstatning for den klassiske moppe og spand. Med den korrekte dosering af rengøringsmiddel, jævnt og ensartet børstetryk samt optimale blandingsforhold er en gulvvasker en ideelle måde at opnå den bedst mulige rengøringskvalitet på den halve tid. Gulvvaskemaskinerne fra Fimap er designet med brugeren i centrum, hvorfor de både er støjsvage og nemme at betjene. Se vores brede udvalg af gulvvaskemaskiner fra Fimap her.

Fejemaskiner til inde- og udendørs

Dulevo har i over 40 år specialiseret sig i fejemaskiner til industri og erhverv. ProTruck har et komplet udvalg af professionelle fejemaskiner med automatisk køre-, feje- og sugefunktion. Sortimentet består af alt fra kompakte og manøvredygtige walk behind modeller til større universalmodeller med feje kapacitet op til 6400 m2.  En professionel fejemaskine sikrer at alt støv og snavs fjernes fra ethvert arbejdsareal. En fejemaskine fra Dulevo gør fejningen nem og ukompliceret. Se vores brede sortiment af fejemaskiner her.

Professionel vejledning 

Hos ProTruck sidder vi klar med gode råd og vejledning i den korrekte rengøringsløsning for dig og din virksomhed. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores eksperter. 

Bliv kontaktet af en ekspert