Fimap FSW5 – padeledition

Danmark har stor tradition, hvorfor der over hele landet kan findes utallige udendørs sportsbaner til en lang række sportsgrene – herunder padel, fodbold og tennis. Fimap har i den forbindelse udviklet en fejemaskine til at matche det store behov for effektiv og økonomisk rengøring i de danske sportsforeninger.

Beskrivelse

FSW5 er en batteridrevet fejemaskine udstyret med en særlig opsamlingsbeholder, der gør det muligt at opsamle alt uønsket snavs, skidt og bold fibre, hvorefter banens sand eller gummibelægning afbørstes, inden det fordeles jævnt og rengjort på banen igen, alt imens maskinen kører. Denne særlige beholder kan dog med lethed udskiftes med en standard lukket beholder, så maskinen ligeledes kan benyttes til udendørsarealerne omkring selve boldbanen.

Maskinens kompakte design og sidebørste gør det muligt at feje i og omkring hjørner, hvor muligheden for at indstille højden til den enkelte fører gøre den behagelig og ergonomisk at anvende.

Særligt filter bidrager til renere luft og bedre miljø

FSW5 udstyres enten med et papir eller polyester filter, hvilket kan opsamle selv de mindste nylon partikler og plastik støv fra syntetiske fibre. Filteret renser ydermere luften for urenheder, inden den kommer ud i rummet igen. Tilsammen betyder det et bedre og renere miljø at dyrke sport i samtidig med, at det eventuelle ventilationssystem belastes mindre.

Ideel til ethvert behov og boldbane

FSW5 er ikke alene ideel til rengøring af landets padelbaner. Modellen kan med fordel benyttes til enhver type boldbane herunder kunststof- og tennisbaner.

Maskinens børster kan nemt og hurtigt skiftes uden brug af værktøj alt efter, om du planlægger at udfører den daglige vedligeholdelse med en blød børste eller en månedlig dybdegående rengøring med en stivere børste.

FSW5 kan tilpasses det enkelte behov med mulighed for forskellige tilkøb og tilpasninger – herunder valget om enten gel, Lithium ion eller blysyre batteri. Modellen fås samtidig både med og uden trækkraft.

Fimap FSW5 – padeledition
Rengøring til padelindustrien

En effektiv og økonomisk løsning

FSW5 er den ideelle løsning til vedligeholdelse og rengøring af de diverse udendørs sportsarealer. Denne maskine er specielt udviklet til at sorterer skidt, snavs og boldfibre fra banens belægning af sand eller gummi. Her var den tidligere løsning eksempelvis at opsamle og erstatte banens sand med nyt efter hver rengøring. FSW5 sikrer dermed ikke alene en stor besparelse i materialer for sportsforeningen men også dyrebar tid og ressourcer.

 

 

Innovation og effektivitet

Specielt udviklet til landets boldbaner

FSW5 er en smart, innovativ og effektiv løsning, der kan matche den enkelte sportsforenings behov.

  • Opsamler alt skidt og snavs, hvor sand mv. afbørstes og fordeles igen.
  • Fjerner og opsamler alt plastik støv og nylon fibre.
  • Jævn fordeling af sand eller andet materiale på banen.
  • Ideel til rengøring af padel- og kunststofbaner.

Se videoen, og oplev FSW5 fra Fimap.

Specifikationer


 
Teknisk info Informationer
Fejekapacitet 2275-2600 m2
Arbejdsbredde (min.) 500 mm
Batterikapacitet 12v /100 li-ion (flere batterioptioner)
Beholdervolume 50 L
Dimensioner 1265 x 900 x 660 mm
Maskinvægt 79 kg
Fimap gulvvaskemaskine

Fimap

Fimap udvikler, producerer og eksporterer nogle af de mest nytænkende gulvvaskemaskiner på markedet. En gulvvasker fra Fimap er kendetegnet ved høj kvalitet og italiensk design udviklet til det enkelte professionelle rengøringsbehov.

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud