Fimap

Professionelle rengøringsmaskiner til alle brancher
Fimap logo

Markedsledende rengøringsmaskiner fra Fimap

Fimap er en af markedets førende maskinproducenter inden for rengøringsmaskiner. Her er deres mission at kunne tilbyde de bedste og mest effektive maskiner, når det kommer til teknologi og bæredygtighed.

Fimap tilbyder med deres ekspertise både fejemaskiner og gulvvaskere til enhver branche.

Gulvvaskemaskiner til industri

Fimap er særligt kendt for sine gulvvaskemaskiner, der ikke alene er skabt til at forbedre den nuværende praksis men også til at imødekomme de stigende forventninger til en gulvvaskers effektivitet og teknologi.

Gulvvaskerne fra Fimap er dermed udviklet til at repræsentere noget der ikke er set før og dermed være markedsledende inden for gulvvaskemaskiner til professionel rengøring og industri.

Effektive fejemaskiner til den professionelle virksomhed

På trods af det brede sortiment af professionelle gulvvaskemaskiner er, Fimap ligeledes indtrådt på markedet for udendørs rengøring med nogle af markedets mest innovative fejemaskiner. Fimaps fejemaskiner kan tilpasses præcis efter den enkelte virksomheds behov, hvor smarte features og displays gør det muligt at styre forbrug, effektivitet og kørselsprogrammer både under og inden kørsel.

Har du spørgsmål?

Hos ProTruck sidder vi klar med råd og vejledning, der kan hjælpe dig tættere på den rette rengøringsløsning for dig og din virksomhed.

Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en maskinekspert nær dig.

Bliv kontaktet af en ekspert


Carsten Lodahl fra ProTruck A/S

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner