Brugte gaffeltrucks

Find din næste truck

Altid et stort udvalg af brugte gaffeltruck til salg


En gaffeltruck kan for mange virksomheder være en stor investering. Det kan også være grunden til, at mange ser efter brugt, når de er i markedet for en gaffeltruck. Hos ProTruck har vi altid et stort udvalg af brugte gaffeltruck i alle kapaciteter og med forskelligt drivmiddel. I vores sortiment kan du derfor finde netop den maskine, du søger, uanset om det er en brugt gastruck, dieseltruck eller eltruck, du behøver.

Brugte gaffeltruck fra branchens bedste brands

Hos ProTruck står vi for kvalitet og pålidelighed – og det samme gør vores maskiner. Uanset om du køber en brugt gaffeltruck, eller har behov for en ny, er alle vores maskiner kvalitetssikret og gennemtjekket, så du altid er sikret det bedste produkt. I vores udvalg af brugte gaffeltruck er branchens bedste producenter repræsenteret. Du finder derfor brugte gaffeltruck fra for eksempel Carer, Hyster, Kalmar, Linde og BT.

Er du blevet nysgerrig på vores nye maskiner fra blandt andet Kalmar, Cat® Lift Truck og Heli, så kan du læse mere her.

Fordele ved at købe brugt gaffeltruck

Fordelene ved at købe en brugt maskine er mange. Her kan nævnes fordele som:

  • Billigere maskinpris
  • Bæredygtighed
  • Hurtigt levering direkte fra lager
  • Potentiel mindre kapitalbinding

Om en brugt gaffeltruck er den rigtige løsning for dig, afhænger primært af din drift. Hvis maskinen blot skal køre få timer om dagen, kan en brugt gaffeltruck være ideel. Hvis maskinen omvendt skal køre i døgndrift eller mange timer om dagen, er det mest optimale valg en ny gaffeltruck, der kan skræddersys efter jeres behov.

Brugte gaffeltruck er både godt for økonomien og miljøet

Et af de mest omtalte emner på verdensplan er miljø og bæredygtighed. Derfor er genbrug og gensalg i højere grad blevet en naturlig del af varesalg. Her er maskinbranchen ingen undtagelse. Ved at vælge en brugt gaffeltruck får du ikke alene en maskine til en billigere pris, men du hjælper også til at afhænde de maskiner, der allerede er produceret fremfor at få produceret en ny. Det betyder, at en brugt gaffeltruck på nogle områder kan være mere bæredygtigt, da vi på den måde udnytter allerede brugte ressourcer og råmaterialer.

Kan jeg få finansieret en brugt gaffeltruck?

Hos ProTruck tilbyder vi leasing og finansiering af alle typer maskiner – uanset om de er nye eller brugte. Du kan læse mere om vores leasing- og finansieringsmuligheder her.

Hurtigt levering når du køber brugt gaffeltruck

Brugte gaffeltruck er, udover at være et billigere alternativ til en ny maskine, ligeledes på lager til omgående levering. Det betyder, at du ved køb af en brugt gaffeltruck ikke er afhængig af produktionstid og leveringstid fra leverandøren, da vi kan levere maskinen indenfor få dage direkte fra lager.

Alle vores brugte gaffeltruck leveres selvfølgelig serviceret og kvalitetstjekket efter ProTruck velkendte høje standard.

Landsdækkende levering

Ligesom ProTruck tilbyder landsdækkende service, leverer vi selvfølgelig også maskiner over hele landet. Uanset om din nyindkøbte brugte gaffeltruck skal leveres på Sjælland, Jylland eller Fyn, så leverer og instruerer vores professionelle chauffører dig personligt i din maskine.

Fandt du ikke det, du søgte?

Vores udvalg af brugte gaffeltruck skifter hele tiden. Vi kan derfor ligge inde med netop den maskine du søger før du kan se den online. Du kan derfor altid kontakte os, så finder vi den rette maskine til dig.

Inden du gør dit næste maskinkøb, er det samtidig også en god ide at rådføre sig med brancheeksperter, så du er sikker på at få den perfekte maskine til netop dit behov.

Hos ProTruck er vi mere end noget andet gaffeltruckeksperter. Vi sidder derfor altid klar med kompetent råd og vejledning, der kan hjælpe dig tættere på en beslutning om, hvilken brugt gaffeltruck der er den rette for dig og din virksomhed.

Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en maskinekspert fra ProTruck nær dig.

Bliv kontaktet af en ekspert