Movella til betonelementer

Movella
Movella logo

Agile og alsidige løsninger til betonindustrien


Movella med sit indgående branchekendskab udviklet alsidige transportløsninger af store og besværlige betonelementer. Her er U-loaders og platforme særligt effektive.

Effektive logistikløsninger til betonindustrien
Alsidige produkter

Effektive logistikløsninger til betonindustrien

Betonelementer kommer i forskellige størrelser og udformninger. Det kan derfor være udfordrende at finde frem til den rigtige kombination af udstyr til den mest effektive transport. Movella har derfor udviklet en række produkter ideelle til betonindustrien.

U-Loader

Den ideelle transportløsning

U-Loader fra Movella er den ideelle maskine til transport af betonvægge. Denne gør det muligt at transportere flere betonvægge på én gang, hvor alt af- og pålæsning sker ved fjernstyring fra førerhuset. Med U-Loader optimerer du dermed både driften, sikkerheden og ergonomien.

  • Løftekapacitet op til 36 ton
  • Kamera, fjernstyring og automatisk centrering
  • Hydraulisk løfte- og støttefunktion

Optimér din drift med Movella


Movella trailers i brug
Translifter - NT-serien

Translifter – NT-serien

Enkel og robust translifter med en kapacitet fra 6-50 tons. Denne translifter kan kobles til en terminal traktor, gaffeltruck eller hjullæsser. Bruges typisk i brancher, hvor lasten er for stor til at blive håndteret af en gaffeltruck alene.

Bukke

Bukke

A- og U-bukke er en simpel måde at støtte og hvile elementer på. Bukkene fra Movella er stærke, sikre at bruge og vedligeholdelsesfrie.

Kassetter

Kassetter

En kassette kan udgøre en vigtig del af en lang række logistikløsninger, da de både kan fungere som opbevaring samt som støtte og beskyttelse af forskelligartet gods under transporten ovenpå en translifter. En kassette har en levetid på 20-30 år uden nødvendig vedligeholdelse. Movella leverer kassetter til alle typer applikationer.

U-Loader

U-Loader

U-Loader er en sikker, simpel og let måde at håndtere betonelementer. Maskinen er specielt tilpasset betonindustrien og eliminerer i høj grad behovet for kraner. En U-Loader kan bruges med inloader flats fra Movella eller kobles på en terminal traktor eller stor gaffeltruck.

Inloader flats

Inloader flats

Movellas Inloader flats er ideelle til transport af vægelementer i beton. Disse kan bruges med en standard inloader eller U-Loader fra Movella. Produktet fås med mulighed for støtte ben foran og aftagelig bagvæg.

Bliv kontaktet af en ekspert