Masted Container Handlers

Produktivitet og ergonomi i én løsning
Tom containehandling med Kalmar maskine
Empty container handlers

Tom containerhåndtering

Kalmars store udvalg af empty container handlers overstiger enhver forventning til effektiv opgaveløsning. Med forskellige muligheder indenfor løftekapacitet og stablehøjde gør det muligt at flytte containere nemt og strømlinet.

  • Vælg mellem el- eller dieseldrevne maskiner

  • Stabler mellem 4-8 containere i højden

Kalmar reachstacker og Kalmar container handler
den rigtige løsning

Reachstacker eller Container Handler?

Reachstackers og Empty Container Handlers byder hver især på fordele og ulemper. Hvilken løsning, der er den rigtige afhænger af drift, operation og maskinkrav.

Beslutningen bør tages på baggrund af overvejelser om: opbevaring, selektivitet, kapacitet, last center og manøvredygtighed.

  • Reachstackers giver generelt mulighed for større containeropbevaring. Dette kan dog påvirke containernes tilgængelighed og selektivitet. Dette kan betyde flytning af flere containere.

  • Container Handlers kan stable op til 8 containere i højden, dog kun 1 i dybden. Disse maskiner er derfor passende til terminaler uden behov for stabling i dybden.

Kalmar Global logo

Kalmar Masted Container Handlers

De stigende forventninger til containerterminalers effektivitet sætter ligeledes øgede forventninger til maskinernes ydeevne og driftseffektivitet. For at øge profitten skal produktiviteten derfor øges, og her er nogle af de vigtigste faktorer maskinerne og førernes ydeevne.

Kalmar har længe haft føringen indenfor ergonomi – og her er Kalmars masted container handlers ingen undtagelse.

Bliv kontaktet af en ekspert