Kalmar Empty Container Handler

Løsninger uden sammenligning

Forvent mere


Sortimentet af empty container handlers, også kaldet tom containertrucks, kan blive tilpasset til det enkelte behov og opgave. Maskinerne kommer med kapaciteter på henholdsvis 8, 9, 10 og 11 tons med stabelhøjde fra 4+1 til 8+1. Der er samtidig et bredt udvalg af tilvalg. Maskinerne kan således tilpasses det individuelle maskinbehov.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Kalmar DRG100-140
Løftekapacitet 8.000 – 11.000 kg
Akselafstand 4550 mm
Kabine EGO (høj eller lav)
Stacking højde max 8 / 8 + 1
Motor Volvo 160 kW/185 kW, Cummins 164 kW
Emission EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Gearkasse Dana TE-14300, TE-14400
Modeller Single/Double stacking

En sikker investering med et robust design

på trods af at være brændstofbesparende går Kalmars empty container handlers ikke på kompromis med produktiviteten. Det betyder lavere omkostninger hver gang en container flyttes. Det stærke chassis gør modellerne stabile og modstandsdygtige. De forbedrede drivaksler med hydrauliske bremser bidrager samtidig til et stabilt løft.

Ergonomi og sikkerhed

Hver empty container handler kommer med den ergonomiske og innovative EGO-førerkabine. Hertil kommer en række tilvalg såsom ekstra lys, kameraer og advarselssystemer, der er med til at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø for føreren. Det nye tilt cylinder design forbedre ydermere kørestabiliteten og kontrol, hvilket gør det mere sikkert at håndtere containere i højden.

Kontakt mig vedrørende Kalmar