Gulvvaskemaskiner

Professionelle rengøringsløsninger til enhver virksomhed

Gulvvaskemaskiner


Gulvvaskemaskiner er en central del af maskinparken hos de fleste danske virksomheder. Mange danske virksomheder vægter at have et rent og pænt arbejdsmiljø – en central del af dette er den ugentlige rengøring. En gulvvaskemaskine betyder høj kvalitet og hygiejne samtidig med, at det klares på hurtigste og nemmeste vis. Hos ProTruck leverer vi gulvvaskemaskiner i alle størrelser. Uanset om du har et lille kontor, en mindre institution eller et større lager eller produktion, har vi derfor en gulvaskemaskine, der passer til dig. 

Gulvvaskemaskine fra Fimap i færd med at vaske gulv
Ride-on gulvvaskemaskiner

Ergonomisk, effektiv og driftssikker

Denne type af gulvvaskemaskine er til de mellemstore og store rengøringsopgaver, hvor der drages fordel af ergonomien og effektivitetet, der kommer ved en ride-on maskine.

Fordelene tæller både en bredere vaskebredde, hurtigere køretempo og muligheden for at vælge forskellige børstetyper. Størrelsen på maskinerne muliggør også tilvalg af feje- og sug funktioner på udvalgte maskiner.

Illustration af en Fimap gulvvaskemaskine ved at vaske gulv
Walk-behind gulvvaskemaskiner

Den agile løsning til mindre arealer

Denne type af maskiner egner sig specielt til rengøringsopgaver på de mindre områder, hvor fremkommelighed og fleksibilitet er i højsædet.

Skal du vaske gulv i kontorområdet, kantiner, et mindre lager eller en produktion med trang plads, så er en walk-behind gulvvaskemaskine den rigtige løsning til dig.

To Fimap gulvvaskemaskiner
Hvad skal jeg vælge?

Hvilken type rengøringsmaskine skal jeg vælge?

Står din virksomhed og skal investere i en ny rengøringsmaskine, og du er i tvivl, om du skal bruge en walk-behind eller ride-on gulvvaskemaskine?

Du er måske endda også i tvivl, om du har behov for både en gulvvaskemaskine og en fejemaskine? ProTruck’s eksperter står altid klar til at rådgive dig. Den rigtig løsning afhænger af det antal kvadratmeter, du skal rengøre, gulvtyperne, tidskravet for rengøringen samt de penge i er villig til at investere.

Gulvvaskemaskiner

Gulvvaskemaskiner er en central del af maskinparken hos de fleste danske virksomheder og offentlige institutioner, der dagligt eller ugentligt giver sig i kast med rengøring af faciliteterne.

Hos ProTruck har vi erfaring med at levere og servicere alle typer gulvvaskemaskiner. Vi har samtidig et bredt udvalg til salg og udlejning. 

Hvad koster en gulvvaskemaskine?

En gulvvaskemaskine starter fra omkring 10.000 kr. for de mindste walk-behind modeller. Maskinerne kan koste op imod 250.000 kr. for de meste komplicerede ride-on modeller med alt ekstradstyr.

Hvor længe holder en gulvvaskemaskine?

En professionel gulvvaskemaskine, såsom en Fimap, holder typisk i +8 år. Dette er forudsat, at der bliver passet almindeligt på maskinen, og den får foretaget ét årligt serviceeftersyn.

Kan det bedst betale sig at købe eller leje en gulvvaskemaskine?

Hvorvidt du skal købe eller leje en professionel gulvvaskemaskine kommer an på størrelsen, kravene og kompleksiteten af maskinen. Det vil typisk give mening at købe kontant, når det drejer sig om de mindre walk-behind maskiner. Det vil derimod være en fordel at leje, når det gælder de komplekse ride-on gulvvaskemaskiner.

Bliv kontaktet af en ekspert