Om ProTruck

Hurtigere, højere og stærkere

Vi er en visionær, danskejet virksomhed

Vi har Danmarks bredeste produktprogram med alt fra palleløftere til kundespecifikke specialløsninger

Landsdækkende serviceorgansation

Landsdækkende serviceorgansation med +40 regionale servicebiler og 5 regionale værksteder

24/7/365

Vi står altid klar til at holde jer kørende. Vi servicerer og reparerer alle truckmærker i hele Danmark.

Værdiskabende logistikløsninger


ProTruck er sat i verden for at skabe komplette logistik løsninger indenfor intern transport, der kan matche enhver udfordring i enhver virksomhed. Vi har Danmarks bredeste produktprogram, der rækker fra små el-drevne palleløftere, motor truck, store containertruck til kundespecifikke specialløsninger. Det betyder, at vi ikke bare er din leverandør, men kan komme 360 grader rundt om enhver kunde og opgave.

I dag er ProTruck én af Danmarks største leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på ca. 400 millioner kroner. Denne markedsposition er opnået siden Michael Laursen etablerede virksomheden i 2011. ProTruck er derudover søsterselskab til vores internationale forretning af heavy-duty løsninger – UnikTruck.

Vi har i dag hovedsæde i Odder og Ringsted med showroom, salgs- og reservedelsafdelinger, mekanisk værksted, svejseværksted og egen malerkabine. Vi har ydermere et renoveringsværksted i Aalborg. Vi og vores dygtige team er derfor altid tæt på dig. 

Vi har formået at kombinere de helt rigtige medarbejdere med et konstant sats på høj kvalitet i både produkter og service – og vi tillader os at være kræsne. Vi forhandler kun kørende materiel fra nogle af markedets førende producenter, så du som kunde får optimal kvalitet for pengene. 

Det giver nemlig god mening. Både for dig og for os.

Historien


ProTruck vinder CSR Prisen
2024

Vinder af CSR prisen 2024

ProTruck vinder CSR prisen for at tage et aktivt socialt ansvar og bidrage til at skabe et arbejdsmarked med plads til alle. Hos ProTruck er medarbejderne den vigtigste ressource. At skabe de bedste rammer for vores ansatte i hverdagen og stå bag dem, når det gælder, har højeste prioritet. 

ProTruck har 100 ansatte
2023

ProTruck rammer 100 ansatte

Vi startede ydmygt i mindre omgivelser med 10 dedikerede medarbejdere. Efterhånden som aktiviteterne tog til blev folkene flere og lokalerne for små. Vi er nu i alt 100 medarbejdere fordelt over hele landet. Tilsammen udgør de ProTruck – og fremtiden tyder kun på endnu større tilvækst.

Port of Aalborg x ProTruck
2023

Ny stor afdeling i Nordjylland

ProTruck indgår et strategisk partnerskab med Port of Aalborg, der indebærer overtagelse af hele værkstedsbygningen ved containerterminalen i Østhavnen, hvorfra de mange service- og reparationsopgaver kan løses for nye og eksisterende nordjyske kunder. Her bliver ikke kun repareret diverse maskiner og materiel, men også containere i relation til containerterminalen.

Kalmar Global truck
2023

Ny importør af Kalmar

Ny importøraftale med Kalmar. ProTruck er pr. Marts 2023 ny og eksklusiv importør af Kalmars program af store el-truck, dieseltruck og container-maskiner i Danmark.

Cat Lift Trucks og Heli importkontrakt
2022

Ny importkontrakt med HELi og Cat® Lift Truck

Kontrakten med Hyster fra 2011 udløber, og ønskes ikke forlænget af ProTruck. Vi laver i stedet for en ny ProTruck 2.0 strategi, som indebærer en bredere produktpalette med Heli i det billigere prissegment og Cat Lift Truck i kvalitetssegmentet.

JLG Lifte
2021

JLG – et stærkt supplement til produktprogrammet

ProTruck indgår samarbejde med det amerikanske brand JLG, der er en markedsledende aktør inden for liftudstyr til en lang række applikationer.  Produktsortiment er nu komplet med blandt andet lifte, teleskoplæssere, lagerplukkere, der kan matche ethvert behov.

Cometto MSPE-trailer
2020

Combilift og Cometto bliver en del af sortimentet

ProTruck føjer endnu et løft til produktsortimentet med det to højt estimerede brands: Irske Combilift, der er blandt de førende indenfor specialhåndtering og warehousemaskiner, mens italienske Cometto er specialiseret i heavy-duty segmentet med deres banebrydende specialløsninger.

ProTruck vinder DI Horsens Initiativ pris
2019

Vinder af DI-Horsens Initiativpris

ProTruck modtager DI Horsens’ fornemme Initiativpris, der lægger særligt vægt på virkelyst, kreativitet og mod til skalering. Prisen er et stort skulderklap til virksomhed og medarbejdere, idet den understøtter de værdier, ProTruck hver dag forsøger at løfte.

Fimap gulvvaskemaskiner hos ProTruck A/S
2018

Fimap og Bulmor i produktsortiment

Italienske Fimap gulvvaskemaskiner og østrigske Bulmor’s sidelæssere og 4-vejstrucks tilføjes til det voksende produktsortimentet. På denne måde sikres et endnu bredere program og flere muligheder for komplette løsninger til nuværende og fremtidige kunder.

Nyt showroom i Odder og ny afdeling på Sjælland
2017

Nyt showroom i Odder og ny afdeling på Sjælland

ProTruck indvier et nyt showroom med kontor og lager på over 4500 m2 i Odder. En helt ny Sjællandsafdeling etableres samtidig i Ringsted, der udgøres af 2500 m2 showroom, kontor og lager. Staben tæller nu 70 personer, og vi vinder stadig markedsandel i et voksende marked.

ProTruck får agenturet af Carer og Dulevo
2016

ProTruck får agenturet af Carer og Dulevo

Virksomheden dækker nu Danmark med i alt 7 regionale salgschefer. Antallet af servicemontører er oppe på over 30. Medarbejderstaben er nu på knap 65 heltidsansatte og markedsandelen runder 5%. ProTruck udnævnes samtidig til Børsen Gazelle og vinder derudover Erhvervsprisen 2016 i Odder Kommune.

Nye lokaler med topmoderne faciliteter
2014

Nye lokaler med topmoderne faciliteter

Protruck flytter ind i nye, skræddersyede lokaler og kan nu håndtere alle tekniske discipliner under ét tag. Salgs- og serviceorganisationen vokser støt, og de første store ordrer bliver vundet i tæt konkurrence med branchens største udbydere. Virksomheden køber sin anden lastbil med sættevogn,  og ansætter salgschauffør nr. 2.

Medarbejderstaben er nu på 37 fuldtidsansatte, og markedsandelen er vokset til over 3 % med en vækstraten på over 50%.

ProTruck etableres
2011

ProTruck etableres

Michael Laursen etablerer ProTruck A/S i efteråret 2011 og ansætter 8 medarbejdere indenfor salg, service og administration.

Vi er stolte over de priser, vi har modtaget gennem årene.


DI Horsens Initiativpris 2019

Børsens Gazellepris 2017

Børsens Gazellepris 2016

Odder Erhvervspris 2016