Carer A160X-200X

Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A160-200X har en kapacitet op til 20 tons, hvilket gør den ideel til selv de tungeste løfteopgaver.

Beskrivelse

Gennem det nytænkende design og lange batterilevetid kan alle opgaver løses problemfrit og effektivt. Alle funktioner i Carer´s A-serie er styret elektronisk, hvor det intuitive design gør maskinerne brugervenlige og køreoplevelsen behagelig. Den højeffektive motor sikrer hurtighed, høj effektivitet og manøvredygtighed. Carers A-serie står dermed som den ultimative og driftssikre løsning til enhver logistikopgave, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Specifikationer


 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet 16.000-20.000 kg
Last center 600–1100 mm
Akselafstand 3520–4000mm
Motor Elektrisk
Carer gaffeltruck

Carer

Carer er en international gaffeltruckproducent med speciale i elektriske gaffeltruck i høje kapaciteter. De har gjort det til deres mission at udvikle og producere miljøvenlige løsninger til de tungeste brancher, hvor gas- og diesel tidligere var den eneste mulighed. Carer er dermed et af de mest innovative brands på markedet. 

Oplev fordelene

Se videoen, og oplev de unikke fordele ved Carer A160X-200X. De særlige features og tilpasningsmuligheder kan gøre maskinen til den rette for netop dig og din virksomhed.

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud