Kalmar Super Gloria Reachstacker

Til de tungeste løft

Ingen opgave er for stor


Kalmars Super Gloria reachstacker er en tungløfter, der gør det muligt at håndtere op til 130 tons alene eller over 200 tons i samarbejde med en anden. Disse maskiner kan blive specialtilpasset med forskellige aggregater, hvilket gør dem passende til en lang række forskellige og mangeartede industrielle opgaver.

Hvilket industrier egner Kalmars Super Glora reachstacker sig til?

Alle Kalmars reachstackers kommer med et innovativt bomdesign, som er stærk samt god mobilitet og rotation, hvilket gør maskinerne passende til at håndtere en lang række materialetyper i forskellige industrier. De mange aggregater gør det samtidig muligt at tilpasse maskinen, så selv det tungest gods kan håndteres med lethed.

Kan Super Gloria benyttes i vindmølleindustrien?

Kalmars reachstackers kan benyttes i de fleste industrier og har generelt et ry for at kunne håndtere selv de tungest komponenter, hvilket også tæller komponenter såsom bindinger, vinger og tårne. Disse tunge og store komponenter kan blive transporteret og løftet med lethed i kombination med et af de specialiserede aggregater.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet Max 130.000 kg
Stacking (toplift) Max 6 high, 4 deep
Akselafstand 8250-9250 mm
Kabine EGO
Motor Volvo 285 kW
Gearkasse ZF 5WG
Modeller Toplift (yard & barge), Intermodal, Tool carrier, Lifting hook
Emission EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5

Uovertruffen pålidelighed og sikkerhed

Kalmar har med over 15.000 kørende maskiner til containerhåndtering opbygget et omdømme, hvor næsten alt kan løftes effektivt og sikkert. Alle Kalmars reachstackers er samtidig højeffektive og tilgængelige med enten EU stage 3A, 4 eller 5 emissionsstandarder. Tilkøb som brændstofs besparende tænd/sluk teknologi og ECO drive kan samtidig reducere de overordnede driftsomkostninger. Alle maskiner kommer med det nyeste sikkerhedsudstyr sammen med en række mulige tilvalg.

Kontakt mig vedrørende Kalmar