Kalmar Light Elektrisk Gaffeltruck

Kalmar elektrisk gaffeltruck – 5-9 tons


Kalmars seneste generation af elektriske gaffeltrucks kombinerer det bedste fra begge verdener – ydeevnen fra de kraftfulde diesel trucks men uden emission, støj og vibration. ECG50-90 er en investering, der tjener sig selv hjem indenfor to år, takket være den sublime driftseffektivitet, lave vedligeholdelsesomkostninger og lange levetid. Maskinen kommer med et tidsbesparende diagnosticeringssystem, nem vedligeholdelse og den luksuriøse EGO-kabine med markedsledende ergonomi.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet 5000–9000 kg
Last center 600–1100 mm
Akselafstand 2100–2800 mm
Kabine EGO & EGO OHG
Motor Elektrisk

Har du råd til ikke at vælge Kalmar?

Uanset branche er overvejelser om holdbarhed og levetid relevante for en investering.

Med den seneste generation af elektriske gaffeltrucks tilbyder Kalmar ECG50-90 optimal batterilevetid med op til 15 procent længere oppetid sammenlignet med forrige generationer. De tekniske features højner ikke alene oppetiden men hjælper også til let vedligeholdelse

Sammenlignet med en diesel truck er energibesparelserne op til 75% med en el-truck. Dette gør maskinen til en meget attraktiv og fremtidssikker investering.

En fornøjelse at køre

Kalmars EGO-kabine leverer markedsledende ergonomi og perfekt sigtbarhed for dens fører. Kabinen kan tilpasses til føreren for optimal arbejdsposition, hvor det responsive hydrauliksystem forbedre både forbedre præcisionen og den generelle køreoplevelse. klimaanlægget gør betjeningen behagelig både på varme sommerdage og kolde vinternætter.

Nem vedligehold

Vedligeholdelsesomkostningerne for en elektrisk gaffeltruck er væsentligt lavere end for en diesel truck grundet de mindre bevægelige dele såsom startmotor, turbo m.v. De nye elektriske gaffeltrucks er udstyret med de nyeste elektriske systemer for hurtig og præcis fejlsøgning.

 

Hvad kan jeg forvente?

ECG50-90 kommer med en lang række fordele og tilbehørsmuligheder.

Energieffektiv teknologi

Eco-mode nedsætter energiforbruget med op til 15 procent sammenlignet med forrige generations modeller.

Støjsvag betjening

At køre ECG50-90 er en jævn og støjsvag oplevelse med ingen vibration og lavt støjniveau. Det gør maskinen til det perfekte valg til indendørs løfteopgaver.

Valgfrihed

spændet mellem 5-9 tons gør det muligt at vælge mellem blysyre eller lithium-ion batteri, forskellige masttyper, løftekapacitet og tilbehør – således at maskinen passer til den enkelte virksomhed.

Til ethvert klima

ECG50-90 er blevet test under de kolde svenske vinterforhold. Maskinerne virker samtidig upåklageligt både inden- og udendørs.

Miljøvenlig

ECG50-90 er fri for emission fra fossile brændstoffer, hvilket gør den til et perfekt valg for både inden- og udendørs kørsel.

Bliv kontaktet af en ekspert