Kalmar Medium Elektrisk Gaffeltruck

Medium Elektrisk Gaffeltruck – 9-18 ton


Hvilket batteritype skal jeg vælge?

Kalmar tilbyder to batterityper – blysyre og lithiumion. Blysyre batterierne kan udskiftes og lades i en dedikeret ladestation. Det gør det muligt at have flere batterier, som benyttes, mens det andet lader. Disse batterier kan ikke sjatlades, men udskiftningsmuligheden gør det ideelt til virksomheder med døgnbemanding. Lithium-ion lades som du ville lade en elbil. Dette batteri kan sjatlades, hvor pauser og hviletid er oplagt ladetid. De behøver samtidig ikke lades fuldt op ved ladning.

Tilbyder Kalmar elektriske gaffeltrucks med større kapacitet?

Ja. Kalmar tilbyder elektriske gaffeltrucks med kapacitet op til 33 tons, som passende til en lang række industrier og materialehåndtering. Kalmar har samtidig elektriske reachstackers, empty conatinerhandlers og terminaltraktorer i deres porduktsortiment.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet 9000-18000 kg
Last center 600–1220 mm
Akselafstand 2800-3500 mm
Kabine EGO Kabine
Batteri Lithium/Blysyre

God forretning, god for miljøet

Den elektriske drivlinje, hurtig og jævn acceleration samt responsiv styring er mærkbare fordele for enhver truckfører. Færre bevægelige dele betyder mindre vedligehold og reparationer. Maskinerne kan samtidig køre optimalt i hårde temperaturer med Kalmars klimasystem med lithium-ion batteri som standard.

Bedre køreoplevelse

Kalmar 9-18 tons har alle den ergonomiske EGO-kabine som standard. Kabinen er designet til at give en uovertruffen kørselsoplevelse for føreren med blandt andet:

  • Justerbart kontrolpanel, styreenhed og sæde, som alle kan tilpasses med et tryk på en knap.
  • Slank b-søjle, der sikrer optimalt førerudsyn.
  • en intuitiv og nem brugerflade med intelligent farvedisplay, som gør det muligt hurtigt at tilgå information om batteristatus og fejlmelding

Alle Kalmars elektriske gaffeltrucks er optimale til indendørsbrug og til at håndtere sensitivt gods. De sikre samtidig:

  • Vibrationsløs operation
  • Støjsvagt arbejdsmiljø
  • Ingen skadelige udstødningsgasser

Bliv kontaktet af en ekspert