Cat® NSS16-20N2(I)

NSS16-20N(I) er en sit-on stabler, som er designet til effektiv og intensiv drift. Maskinen er ideel til at køre på lange distancer og vagtskifte. Disse maskiner er skabt til at øge produktiviteten samtidig med at holde driftsomkostningerne nede.

Beskrivelse

NSS16-20N(I) er en sit-on stabler, som er designet til effektiv og intensiv drift. Maskinen er ideel til at køre på lange distancer og vagtskifte. Disse maskiner er skabt til at øge produktiviteten samtidig med at holde driftsomkostningerne nede.NSS16-20N(I) er en sit-on stabler, som er designet til effektiv og intensiv drift. Maskinen er ideel til at køre på lange distancer og vagtskifte. Disse maskiner er skabt til at øge produktiviteten samtidig med at holde driftsomkostningerne nede. Fører sikkerhed og ergonomi er samtidig i højsædet. Muligheden for at side ned gør blandt andet NSS16-20N(I) til en ønskværdig arbejdsplads selv på lange arbejdsdage og store arbejdsarealer. Maskinerne kan løfte op til 7 meter i højden.

Specifikationer


 
Model Kapacitet Last center Drivmiddel
NSS16N2 1.600 kg 600 mm Elektrisk
NSS16N2I 1.600 kg 600 mm Elektrisk
NSS20N2 2.000 kg 600 mm Elektrisk
NSS20N2I 2.000 kg 600 mm Elektrisk
Heli gaffeltrucks

Cat® Lift Trucks

Cat® Lift Trucks har de seneste 60 år leveret økonomiske og driftssikre løsninger i alt indenfor gaffeltrucks og warehouse produkter.  Cat Lift Trucks afspejler samme værdier, produktkvalitet og pålidelighed som resten af det velkendte Cat® brand.

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud