Kalmar Heavy terminaltraktor

Din innovative arbejdshest

Udviklet til bedre ydeevne


Kalmar har gjort deres banebrydende i-model endnu bedre med forbedringer indenfor levetid og førerkomfort. Resultatet er en robust, pålidelig og uovertruffen ydeevne, når tungt gods skal flyttes under alle typer forhold.

TT618i (4×2) og TR618i (4×4) håndtere semi-trailere, terminal trailere til containere og roll trailere med svanehalse. For mega og jumbo trailere kommer TRL618i (4×4), der er specielt udviklet til at håndtere disse trailertyper.

Hvad er forskellen på Kalmars tre heavy duty terminal traktorer?

Kalmar har tre forskellige modeller indenfor terminal traktorer til heavy duty. En er forhjulstrukket og beregnet til RoRo håndtering.

De to andre er 4-hjuls trukket, hvilket gør flytning af tungt gods både hurtig og  sikker. Det betyder, at maskinerne er ideelle til både RoRo, havneterminaler og industriel transport.

Hvad er modellernes løftekapacitet?

618i kommer i tre forskellige modeller. Alle med forskellige kapaciteter. TT618i og TRL618i har på styrehjulet en standard løftekapacitet på 25 ton. Dobbelte løftecylindre er en option på begge maskiner, hvilket øger løftekapaciteten til 32 tons. TR618i kommer en standard løftekapacitet på 32 tons.

Hvad er forskellen på en RoRo og en LoLo terminal traktor?

RoRo er en forkortelse for Roll on/Roll off. Disse maskiner er udviklet til kørsel på glatte overflader og rampekørsel. LoLo terminal traktor er udviklet til at håndtere meget tungt gods – ofte læsset på en mega eller jumbo trailer.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Kalmar Heavy Terminal Tractor TT618i/TR618i/TRL618i
Motor Cummins QSB6.7 (Stage 3A)
Gearkasse Dana RTE14
Trækkraft (kW-RPM) 168 kW @ 2200 rpm
Moment (Nm-RPM) 1186 Nm @ 1300 rpm
Motor Volvo 185 kW
Frontaksel SISU
Bagaksel SISU
Dæk 300/80 – 315/80 R22.5

Kalmar række af heavy terminal traktorer kan blandt andet blive brugt til RoRo håndtering, containerhåndtering i barske vejrforhold og generel havnekørsel.

Agil løsning til mangeartede opgaver

618i har forbedret udsyn og ydeevne, hvilket gør maskinerne til en ergonomisk løsning for føreren. Til RoRo håndtering har alle Kalmars heavy duty terminal traktorer  bedre træk, så de med lethed kan køre på stejle ramper og tage skarpe sving i glatføre.

Disse terminal traktorer er samtidig de eneste på markedet med det avancerede CAN-Bus system, som integrerer alle funktioner i ét system. Det betyder, at alle operationelle- og servicedata vises på ét og samme display.

Bliv kontaktet af en ekspert


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner