Carer A70X-120X

Carer´s A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks – selv når det gælder de tunge løft. A-serien består af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi.

Beskrivelse

A70X – 120X har en kapacitet på 7-12 tons, hvilket gør dem ideelle til at løse alt fra de mindste til de tungeste opgaver. Gennem det nytænkende design og lange batterilevetid løses alle opgaver problemfrit og effektivt. Alle funktioner i A-serien er styret elektronisk, hvor det intuitive design gør det nemt at betjene dem. Den højeffektive 15kW motor og det unikke 96V setup sikrer hurtighed, høj effektivitet og manøvrevenlighed. Carer´s A-serie står dermed som den ultimative og driftssikre løsning til enhver logistikopgave – uanset om det er indendørs eller udendørs.

Specifikationer


 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet 7.000-12.000 kg
Last center 600–1100 mm
Akselafstand 2365–2800mm
Motor Elektrisk
Carer gaffeltruck

Carer

Carer er en international gaffeltruckproducent med speciale i elektriske gaffeltruck i høje kapaciteter. De har gjort det til deres mission at udvikle og producere miljøvenlige løsninger til de tungeste brancher, hvor gas- og diesel tidligere var den eneste mulighed. Carer er dermed et af de mest innovative brands på markedet. 

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud