Cat® NPV20N3D/NPF20N3D(R)(S)

De elektriske dobbeltstablere i NPV20N3D/NPF20N3D(R)(S) serien er såkaldte heavy-duty stablere. De er derfor udviklede til at klarer selv de mest intense kørselsmønstre og hårdeste miljøer.

Beskrivelse

De elektriske dobbeltstablere i NPV20N3D/NPF20N3D(R)(S) serien er såkaldte heavy-duty stablere. De er derfor udviklede til at klarer selv de mest intense kørselsmønstre og hårdeste miljøer. Maskinerne er fleksible og kan med initialløft håndtere op til to paller ad gangen. Uanset om det er i logistik, produktion eller langdistance cross-docking, kan du stole på, at maskinen bidrager til effektiv materialehåndtering hele dagen. Cat Lift Truck har med denne serie skabt de bedste forudsætninger for føreren – og de laveste driftsomkostninger for den lageransvarlige.

Specifikationer


 
Model Kapacitet Last center Drivmiddel
NPV20N3D 2000 kg 600 mm Batteri
NPF20N3DR 2000 kg 600 mm Batteri
NPF20N3DS 2000 kg 600 mm Batteri
Heli gaffeltrucks

Cat® Lift Trucks

Cat® Lift Trucks har de seneste 60 år leveret økonomiske og driftssikre løsninger i alt indenfor gaffeltrucks og warehouse produkter.  Cat Lift Trucks afspejler samme værdier, produktkvalitet og pålidelighed som resten af det velkendte Cat® brand.

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud