Kalmar Super Heavy Gaffeltruck

Super Heavy Gaffeltruck – 60-72 ton


Kalmars super heavy gaffeltrucks er de mest kraftfulde og alsidige maskiner i hele produktportføljen. De gør det muligt at løfte op til 72 tons med lethed. Det gør maskinerne ideelle til tunge og krævende industrier såsom stål og beton.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet 60000-72000 kg
Last center 1000-1500 mm
Akselafstand 5750 mm
Motor Volvo TAD1172VE
Gearkasse ZF
Kabine EGO Kabine

Den ideelle heavy duty løsning

Løs de tungeste løfteopgaver uden at gå kompromis med manøvredygtighed, sikkerhed eller førerkomfort. Med den forbedrede løftehastighed samt højeffektive og kraftfulde drivlinje kan du forvente en maskine, der bliver en central del af forsyningskæden.

Effektivitet uden kompromis

En mere effektiv drivlinje betyder ofte kompromis på andre parametre – såsom hestekræfter. Ved at kombinere en højeffektiv og kraftfuld motor med 5+3 gearkasse og pålidelige drivaksler, vil du have alt den kraft, du behøver. Alle Kalmars motorer lever op til europæiske emissions standarder.

Komfortabel og smart

Maskinerne kommer med den ergonomiske EGO-kabine, som udgør det ultimative arbejdsmiljø for enhver fører. Det ergonomiske design samt brugervenlige og intuitive funktioner hjælper til en effektiv og produktiv operation uden at gå på kompromis med sikkerheden.

ECO-drive

Kalmars produktlinje af super heavy gaffeltrucks kommer med ECO-drive, der giver føreren to forskellige køreindstillinger:

Power mode: Når hastighed er det vigtigste. Her kan du flytte last hurtigt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Normal mode: når du blot skal bibeholde hastigheden. Med den lidt reducerede hastighed kan du forvente 5-15% lavere drifts- og brændstofs omkostninger sammenlignet med power mode.

Economy mode: når du vil have de laveste omkostninger. Med yderligere reducering af motorhastigheden kan du forvente 10-25% lavere drifts- og brændstofs omkostninger.

Kontakt mig vedrørende Kalmar