Kalmar Medium Gaffeltruck

Medium Gaffeltruck – 9-18 ton


Kalmar DCG90-180 gaffeltruck er udviklet til at være den bedst mulige investering over maskinens lange levetid. Maskinerne er ideelle til håndtering af tungere gods såsom stål og træ. Kalmar kombinerer lavt brændstofforbrug og overlegen løftekapacitet med nem vedligeholdelse og uovertruffen pålidelighed.

Datablad og brochure


Download datablad og brochure herunder.

Specifikationer

 
Teknisk info Informationer
Løftekapacitet 9000-18000 kg
Last center 600-1200 mm
Akselafstand 2800-3500 mm
Motor Elektrisk 2×37 kW
Kabine EGO eller EGO OHG

Uovertruffen ydeevne

Kalmars G-serie er udstyret med det nyeste brændstofs besparende teknologi, hvilket gør maskinerne til en investering med lave totalomkostninger.

DCG90-180 er udviklet til at have optimal oppetid, lavt brændstofforbrug og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.  Maskinerne fås både med de nyeste Volvo eller Cummins motorer, hvor begge lever op til stage 3/tier 4 emissionsstandarder. Kalmars medium gaffeltrucks har hydrauliske pumper som standard.

Da maskinerne ofte bruges i krævende arbejdsmiljøer, er køleanlægget forbedret. Den hydrauliske ventilator holder motor og hydraulik afkølede selv ved krævende operationer. Ventilatoren kan også hjælpe til at holde køleren fri for støv og snavs.

Den bedste køreoplevelse nogensinde

Kalmars EGO-kabine tilbyder et komplet og optimalt arbejdsmiljø for føreren med features som hjælper til produktivitet, effektivitet og sikkerhed. Kabinen giver perfekt udsyn fra alle vinkler. Interiøret er udvalg med føreren i centrum, hvor næsten alt er justerbart og kan derfor tilpasses enhver fører. Rattet kan eksempelvis tilpasses til alle vinkler og sider. Det roterbarer sæde gør samtidig maskinen ideel til at håndtere lange og tunge materialer.

Maskinerne kommer samtidig i en Big Wheel-model der gør dem passende til belastende miljøer. De store forhjul gør betjeningen effektiv og komfortabel. Hjulene er samtidig støddæmpende, hvilket gør køreoplevelsen optimal på selv i ujævnt terræn.

Bliv kontaktet af en ekspert