Heli G3 series 6-7 tons

G3-seriens modeller egner sig til en lang række brancher og opgavetyper. Modellerne kommer I kapaciteter mellem 6-7 tons, hvilket samtidig gør dem ideelle til krævende og tunge opgaver.

Beskrivelse

G3-serien står for effektivitet, høj ydeevne og pålidelighed, der gør maskinerne anvendelige i en lang række applikationer. Det veludviklede design og intelligente sikkerhedsudstyr gør maskinerne til en eftertragtet arbejdsplads for enhver fører.

Maskinerne kommer med flere optioner herunder duplex mast og triplex mast. En anden option er batteritype, da modellerne kommer med enten bly/syre eller lithium-ion batteri. I kraft af at være elektriske bidrager hver batteritype til en forbedret driftsøkonomi.

Specifikationer


 
Model Kapacitet Last center Drivmiddel
CPD60 6000kg 600 mm Elektrisk
CPD60 Li 6000 kg 600 mm Elektrisk
CPD70 7000 kg 600 mm Elektrisk
CPD70 Li 7000 kg 600 mm Elektrisk
Heli gaffeltrucks

Heli

Med mere end 60 års erfaring indenfor internt transportmateriel er HELI kendt for at producere solide og pålidelige maskiner til fornuftige priser. HELI har de seneste ti årtier ligget i top 10 på listen over de største gaffeltruck-producenter i verden. Hos ProTruck dækker HELI det prisbevidste kundesegment indenfor el- gas- og dieseltrucks. 

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud