Det handler om din fremtid

Stærkt team
stor fremtid

Når du er elev eller lærling hos ProTruck i Odder, sørger vi for, at du får de bedste forhold under din uddannelse. Du bliver en del af et ungt, dynamisk team, og du møder hjælpsomme og støttende kolleger i et afslappet og uformelt miljø.

Det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde. Derfor sætter vi holdånd og den gode stemning øverst på dagsordenen.

thumbs_din-fremtid-steffen_clean_1920x1080 pt_serviceteknikerlelev-02_1920x1080
Bliv en del af teamet

Skal du med på holdet?
Du er altid velkommen til at skrive, ringe eller stikke hovedet forbi til en uforpligtende snak. 

Er du serviceorienteret, og kan du have flere bolde i luften?

Så er en plads som eftermarkedselev måske noget for dig. Her får du bl.a. indsigt i alt indenfor service og reservedele. Samarbejde og koordinering er samtidig i højsædet, fordi du får en vigtig rolle, som bindeled mellem vores udekørende montører og servicekunder. Som eftermarkedselev kan du udvikle dig i takt med din voksende erfaring.
Eftermarked

Brænder du for salg og kundepleje?

En elevplads i intern salg er for dig, der brænder for salg og har et administrativt gen. Her vil du lære af nogle af de mest erfarende specialister i branchen. Her er ingen dage ens, og du vil som elev få en dyb indsigt i de forskellige salgsprocesser. Du bliver en vigtig del af ProTrucks interne salgsteam, hvor du bl.a. vil lære om håndtering af både leje- og salgsordre. Samtidig vil du blive indført i planlægning af vores transport som en del af det nære samarbejde mellem afdelingerne.
Salg

Prøv kræfter med maskiner i alle størrelser

Værkstedet er for dig, der har hænderne godt skruet på. Her vil du få mulighed for at prøve kræfter med maskiner i alle størrelser og typer. Hos os vil du samtidig kunne udvikle dine engelskkundskaber og faglige kunnen. I praksis vil du som lærling skiftevis være på værkstedet i Odder og på længere skoleperioder i Aars. Vores værksted er topmoderne, og fyldt med dygtige folk, der alle brænder for at lære fra sig.
VÆRKSTED
Skal du med på holdet?

Mød vores eftermarkedselev Kristian og vores to lærlinge Steffen og Jacob.

pt_serviceteknikerelev-02_540x380

Eftermarkedselev

pt_mekanikerelev-01_540x380

Værkstedet

KOM 
FRIT 
STÆRKT 
GODT 
FREM

Vi mangler ofte elever og lærlinge. Så hold dig ikke tilbage. Måske står vi og mangler netop dig.

Det vigtigste for os er, at du er motiveret, engageret, og har mod på at lære. Når du skriver din ansøgning, er der her nogle overvejelser, du kan gøre dig.

Motivation: Gør dig nogle overvejelser om, hvorfor du gerne vil være elev eller lærling hos ProTruck.

Baggrund: Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund? Hvad interesserer du dig for – både i skolen og i fritiden. Fortæl gerne hvorfor. 

Karakter: Vi kigger mere på din karakter som person end dem på papiret. Passer du i teamet, har du engagement, er nysgerrig og vil du gerne lære, så er det noget, vi prioriterer højt.

Anden erfaring: Hvad har du arbejdet med, hvilke andre erfaringer har du, og hvad har det lært dig?

Personlighed: Hvordan vil du beskrive dig selv, og hvad kan du bidrage med?

Der er forskel på, om du er elev eller lærling. Som elev kommer du til at indgå i vores administration.

Elev: Du kan f.eks. blive handelselev, kontorelev, eller finanselev. Disse tre uddannelser foregår delvis på skole og i praktik her hos os. Afhængig af om du går på ordinær erhvervsskole eller EUX kan uddannelse tage mellem 2 og 3 år.

Lærling: Som lærling har du mange forskellige muligheder for at arbejde med nogle af de dygtigste fagfolk i gaffeltruck-branchen. Du får en dyb og bred viden som mekanikerlærling hos ProTruck i et topmoderne værksted med alt det fede gear. Uddannelsen tager mellem 3-4 år.

Når du er elev hos ProTruck, får du tilgodeset dine kørselsudgifter. Hvis du har mere end 25 km tur/retur til arbejdspladsen, kan du gøre brug af statens takster for befordringsgodtgørelse. Vi hjælper dig selvfølgelig, hvis du har brug for vejledning til, hvordan du skal gøre.

Ja da! Vi følger som udgangspunkt de overenskomster, der er for de forskellige fagområder. Vi laver individuelle vurderinger i forhold til, hvad du har af erfaring, og vi holder selvfølgelig også løbende øje med, om din løn skal evalueres. Hos os får man efter fortjeneste. Gør du et godt stykke arbejde, skal det selvfølgelig honoreres. Vi har samtidig nogle fede medarbejderfordele, som du kan benytte dig af. Dem kan du læse mere om længere nede på siden.

Hvis du har flere eller andre spørgsmål til din ansøgning, uddannelsesforløbet eller ProTruck som virksomhed, så kontakt os endelig.

Elever kan kontakte:
Administrationschef Gitte Laursen
Telefon: +45 6966 3663
Mobil: +45 2971 9900
E-mail: gla@protruck.dk

Lærlinge kan kontakte:
Værkstedschef Kasper Bønlykke Christensen
Mobil: +45 5455 0405
E-mail: kbc@protruck.dk

Vi har fokus på din fremtid!

VIP-billetter til AGF

ProTruck er Guldsponsor af AGF. Derfor har vi adgang til alle AGF’s hjemmekampe. Som elev eller lærling hos os, får du mulighed for at komme med til en række udvalgte kampe – og du kan tage en ledsager med.

ProTruck socialt

Teamånd og sammenhold er nøgleord hos ProTruck. Derfor er vi altid åbne for, hvis du har en god idé til et socialt arrangement eller fælles aktiviteter. Derudover er der masser at glæde sig til, når vi afholder vores legendariske sommer- og julefest.   

Få firmaets rabatter

Vi har en række gode rabatordninger, som du kan benytte dig af, når du bliver en del af ProTruck teamet. Det handler bl.a. om børnetøj, fitnessmedlemsskab, værktøj og byggematerialer, hvor du kan få helt op til 25% rabat.

pt_gitte_laursen_365x550

Gitte Laursen

Administrationschef
gla@protruck.dk
+45 6966 3663
kmo_365x550

Kristian Møller

Værkfører
kmo@protruck.dk
+45 5455 0405
Har du spørgsmål?

Du er altid velkomment til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hvis du har spørgsmål til en elevstilling inden for administration eller salg, skal du tale med vores administrationschef, Gitte. Mens det er Kristian, du skal have fat i, hvis du vil vide mere om at komme i lære på vores værksted, hvor du vil møde nogle af landets dygtigste fagfolk.