Faciliteter og vognpark

Alt under ét tag

Topmoderne domicilbygninger og værkstedsfaciliteter centralt i Danmark

ProTruck har gennem de senere år været på en imponerende vækstrejse og kan i dag understøtte vores kunder i hele landet med afdelinger centralt  i  Odder i Jylland og Ringsted på Sjælland. Her har vi moderne domicilbygninger med showroom og værkstedsfaciliteter. Derudover har vi servicebiler placeret strategisk rundt i landet, så vi altid er tæt på vores kunder og kan rykke ud og være fremme på ganske kort tid.

 

Hos ProTruck sætter vi en ære i at levere produkter og serviceydelser i højeste kvalitet.

Hos ProTruck er det vores ambition at beherske alle faglige discipliner under ét tag. På den måde, kan du nemlig være sikker på, at vi kan løfte enhver opgave, du måtte stille.

Når du besøger vores afdeling Vest i Odder, vil du opleve en topmoderne domicilbygning på 12.000 m2 med moderne kontorer i tre etager, en trendsættende salgsafdeling og et moderne showroom, der sætter nye standarder for fremvisning og demonstration af såvel nye gaffeltruck som brugt, kørende materiel. Du kan besøge vores truckmuseum med totalrenoverede old-timers og samtidig opleve vores værkstedsfaciliteter, der er “state of the art” inden for moderne teknologi.

Vi har reservedelslager, mekanisk værksted, smedeværksted, laderum til batterier, vaskehal, pladeværksted, malerværksted og egen sandblæse-kabine. 

Hos ProTruck vil du blive mødt af et dedikeret medarbejderteam, der er blandt branchens mest kompetente fagfolk, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Salgsafdeling

Trendsættende og skarp

Moderne Showroom

Nye standarder

Mekanisk Værksted

Specialiserede fagfolk

Pladeværksted

Topmoderne faciliteter

Smedeværksted

Specialløsninger

Reservedelslager

Dag-til-dag levering

Vaskehal

Alt i klargøring

Malerværksted

Få malet i brand-farver

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.