Faciliteter og vognpark

Alt under ét tag

Topmoderne domicilbygninger og værkstedsfaciliteter


ProTruck har gennem de senere år været på en imponerende vækstrejse og kan i dag understøtte kunder i hele landet med afdelinger centralt placeret på danmarkskortet.  Her har vi moderne domicilbygninger med showroom og værkstedsfaciliteter. Derudover har vi servicebiler placeret strategisk rundt i landet. Vi er altid er tæt på vores kunder, så vi kan rykke ud og være fremme på ganske kort tid.

ProTruck Odder afdeling

ProTruck Vest

Hos ProTruck sætter vi en ære i at levere produkter og serviceydelser i højeste kvalitet

Hos ProTruck er det vores ambition at beherske alle faglige discipliner under ét tag. På den måde kan du  være sikker på, at vi kan løfte enhver opgave, du end måtte stille.

Når du besøger vores afdeling Vest i Odder, vil du opleve en topmoderne faciliteter på 12.000 m2 med kontorer i tre etager, en trendsættende salgsafdeling og et moderne showroom, der sætter nye standarder for fremvisning og demonstration af nye såvel som brugte gaffeltruck og andet kørende materiel. Du kan tilmed besøge vores truckmuseum med totalrenoverede old-timers og samtidig opleve vores værkstedsfaciliteter, der er “state of the art” inden for moderne teknologi.

I Odder har vi reservedelslager, mekanisk værksted, smedeværksted, laderum til batterier, vaskehal, pladeværksted, malerværksted og egen sandblæse-kabine. 

Hos ProTruck vil du altid blive mødt af et dedikeret medarbejderteam, der er blandt branchens mest kompetente fagfolk, som hver dag arbejder for at skabe mere værdi for vores kunder.

ProTruck Ringsted afdeling

ProTruck Øst

Vores ambition er at levere produkter og serviceydelser 360 grader rundt om kundens behov.

Vores faciliteter og værktøjer følger altid den teknologiske udvikling, så vi kan levere produkter og ydelser af højeste kvalitet til vores kunder.

I vores afdeling i Ringsted har vi 2800 m2 moderne domicil med showroom, lager, værksted og vaskehal.

Ligesom vores hovedkontor i Odder har vi samlet alle de vigtige faglige discipliner under ét tag, så vi kan reagere hurtigt og effektivt og samtidig være tæt på vores sjællandske kunder.

Bygningen i Ringsted følger den samme arkitektoniske linje som hovedafdelingen i Odder. Vi har lagt vægt på at nedbringe vores CO2 aftryk og installeret solcelletag. Samtidig har vi skabt åbne, lyse og gode rammer for både medarbejdere og kunder.

protruck nord

ProTruck Nord

Alsidighed og tilgængelighed er i vores DNA

Vores topmoderne og nyistandsatte Aalborg afdeling er specialdesignet til at kunne håndtere selv de største gaffeltrucks og reachstackers – med ProTrucks største værkstedsfaciliteter er intet umuligt her.

Samtidig med klargøring og reparation er istandsættelse af brugte maskiner en stor del af kerneaktiviteterne. At give brugte maskiner nyt liv imødekommer vores kunders forskellige behov og reducerer potentielt miljøpåvirkningen.

I Aalborg driver vi samtidig et containerreparationsværksted i samarbejde med Port of Aalborg. I vores M&R afdeling servicerer og reparerer vi kølecontainere og DC-containere for flere store rederier. Som en del af denne service har vi etableret et M&R-team, som gør det muligt at tilbyde en 24/7-365 løsning, da vi ved, at containerbranchen altid er i bevægelse.

I Aalborg er ProTruck ikke alene gearet til at løfte de værkstedsmæssige og maskinellebehov på havnen men også for de mange forskellige kunder i nord. Afdelingen danner med æstetiske og moderne faciliteter rammen for et voksende marked i det nordlige Danmark.

ProTruck servicebiler

Servicebiler

Den bedste service med mindst mulig miljøbelastning

Hos ProTruck ser vi det som en naturlig del af vores ansvar at levere både produkter og serviceydelser af højeste kvalitet med mindst muligt belastning af vores fælles planet.

Vores servicebiler er alle af mærket Mercedes Sprinter og har miljøvenlige euro5 eller euro6 motorer med lavt brændstof forbrug. Det betyder, at de dermed også har lavest mulige udslip af skadelige udstødningsgasser.

Vores biler er alle indrettet med den enkelte medarbejder i centrum for at sikre de bedst tænkelige arbejdsforhold. Bilerne er derfor udstyret med de bedste ergonomiske forhold herunder automatgear, som giver ekstra komfort og sikkerhed ved kørsel i tæt trafik og med tungt læs.

Vi har seks lukkede cargo-trailere, som alle blandt andet har kompressor, hydraulisk aftrækker eller andet specialværktøj, der sikrer, at vi ikke overskrider den lovpligtige vægtgrænse for vores servicebiler. Det betyder, at vi har høj fleksibilitet i forhold til dig som kunde og samtidig kan løse enhver tung opgave med fuld respekt for medarbejdernes ergonomi, sikkerhed og gældende lovgivning.

ProTruck lastbiler

Lastbiler

Intet er for stort eller for småt

Hos ProTruck arbejder vi hver dag for levere værdiskabende løsninger til vores kunder. Vores maskinpark er derfor skræddersyet til alle tænkelige transportopgaver, ligesom vores chauffører er uddannet i at håndtere specialtransport med tungt, bredt og højt læs. 

Vi ejer en stor flåde af sættevognstrækkere, maskintrailere og sværlast blokvogne. Alle er bygget specifikt efter vores ønsker og behov, så vi kan give dig alle kunder maksimal værdi i form af kvalitet, fleksibilitet og hurtig responstid. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige materiel, sørger for dør-til-dør levering samt eventuel on-site hjælp ved opstart og ibrugtagning.

Når du vælger ProTruck som samarbejdspartner, er du altid sikker på on-time levering fra med egne specialister og lastbiler, så du er garanteret driftssikker levering og opstart hver gang.

Volvo FH16-650 6×2 trækker med 4-akslet åben maskintrailer med seng

Volvo FH16-650

Åben maskintrailer med segment-opdelt seng til små, mellemstore og store gaffeltruck Med denne pusher-trækker og maskintrailer type leverer vi alt fra små lagertruck til mellemstore og store gaffeltruck, som vejer op til 44 ton.

Maskintraileren er 13,6 meter lang og har en ekstrem lav læssehøjde på 100 mm. Det betyder, at vi kan køre maskiner op til 4,3 meter i højden uden at skulle skille dem ad.

Maskintraileren er aktivt medstyrende på de tre bagerste aksler. De 5 meter lange og 2-delte hydrauliske ramper sikrer en flad og sikker op- og nedkørsel med lav kørevinkel.

Maskintraileren er udstyret med overbygning på repos. Tilbehør fragtes således altid tørt og sikkert. Ekvipagen er indregistreret både som hurtigløber og blokvogn.


Scania S650 6×2 trækker med 4-akslet åben maskintrailer med seng

Scania S650

Åben maskintrailer med segment-opdelt seng til små, mellemstore og store gaffeltruck Med denne pusher-trækker og maskintrailer type leverer vi alt fra små lagertruck til mellemstore og store gaffeltruck, som vejer op til 44 ton.

Maskintraileren er 13,6 meter lang og har en ekstrem lav læssehøjde på 100mm. Det betyder, at vi kan køre maskiner op til 4,3 meter i højden uden at skulle skille dem ad.

Maskintraileren er aktivt medstyrende på de tre bagerste aksler. De 5 meter lange og 2-delte hydrauliske ramper sikrer en flad og sikker op- og nedkørsel med lav kørevinkel.

Maskintraileren er udstyret med overbygning på repos. Tilbehør fragtes således altid tørt og sikkert. Ekvipagen er indregistreret både som hurtigløber og blokvogn.


Volvo FH16-650 6×2 trækker med 4-akslet lukket maskintrailer med seng

Volvo FH16-650

Lukket maskintrailer med hydraulisk seng til små, mellemstore og store gaffeltruck. Med denne pusher-trækker og maskin trailertype leverer vi alt fra små lagertruck til mellemstore og store gaffeltruck, som vejer op til 30 ton.

Maskintraileren er 13,6 meter lang og har en ekstrem lav læssehøjde på 400mm. Det betyder, at vi kan køre maskiner op til 3,8 meter højden uden at skulle skille dem ad. Maskintraileren er aktivt medstyrende på de tre bagerste aksler.

Den 5 meter lange hydrauliske rampe sikrer en flad og sikker op- og nedkørsel.


Volvo FH16-650 10×4 trækker med 2+4-akslet sværlastblokvogn

Volvo FH16-650

Åben blokvogn med inter-dolly, udtræk og aftagelig svanehals til mellemstore og rigtig store gaffeltruck. Med denne blokvogn, der er designet til transport af container-truck, leverer vi alt fra rigtig store gaffeltruck til container-truck, som vejer op til 85 ton.

Blokvognen er 19 meter lang uden inter-dolly og har udtræk på yderligere 2,7 meter. Blokvognen er 2890 mm bred, har forbredninger til 3300 mm samt en ekstrem lav læssehøjde på kun 450 mm. Dette betyder, at vi kan køre maskiner, som er op til ca. 4 meter høje uden at skulle dem ad.

Blokvognen er hydraulisk aktivt medstyrende på alle aksler. Ved af- og pålæsning frakobles svanehalsen, og maskinen kan køre op på ladet, som er udstyret med specielle hjulbrønde til store maskiner. Ekvipagen er indregistreret som blokvogn.


Volvo FH16-750 10×4 trækker med 3+5-akslet sværlastblokvogn

Volvo FH16-750

Åben blokvogn med inter-dolly, udtræk og aftagelig svanehals til mellemstore og rigtig store gaffeltruck. Med denne blokvogn leverer vi alt fra rigtig store gaffeltruck til container-truck, som vejer op til 110 ton.

Blokvognen er 23 meter lang uden inter-dolly og har udtræk på yderligere 3,3 meter. Blokvognen er 3000 mm bred, har forbredninger til 3400 mm samt en ekstrem lav læssehøjde på kun 360 mm. Dette betyder, at vi kan køre maskiner, som er op til ca. 4 meter i højden uden at skulle skille dem ad.

Blokvognen er hydraulisk aktivt medstyrende på alle aksler. Ved af- og pålæsning frakobles svanehalsen, og maskinen kan op på ladet, som er udstyret med aftagelige madrasser til store maskiner. Ekvipagen er indregistreret som blokvogn.