Lifte

Ubegrænset rækkevidde

Lifte


Liften er skabt til at gøre hverdagen lettere og mere sikker hos en lang række virksomheder landet over. Den findes i et hav af udformninger – alt afhængigt af, hvor og hvor højt du skal nå. Hos ProTruck er vi eksperter i lifttyper til alle typer af opgaver. Det amerikanske mærke, JLG, tilbyder lifte til ethvert behov og er brancheførende på verdensplan.

JLG Sakselifte der løfter person
Sakselifte

Sikker og stabil arbejdsplads i højden

Sakselifte er en af de mest gængse lifttyper. Denne lifttype klarer typisk løft fra 5-15 meter og er nemme af betjene. De kommer typisk med udskyder platform, og kapacitet til 2 personer. Sakselifte kan benyttes udendørs og indendørs på plane overflader.

JLG 670SJ
Bomlifte

Manøvredygtig løsning til snævre opgaver

Bomlifte er en form for knækarms- eller teleskoplifte, der egner sig særlig godt til opgaver, hvor der generelt er ufremkommeligt eller højt op til arbejdsstedet. Disse lifte findes både diesel- og eldreven. Generelt kan bomlift opnå en arbejdshøjde på op til 50 meter.

JLG lifte
Vertikallifte og plukkelifte

Sikre og agile lagerløsninger

En vertikallifte er en mindre lifttype, der egner sig godt til lavere løft på trang plads. Plukkelifte er en lignende maskine. Modsat vertikalliften er den dog udstyret med et plukkefad, der er specielt designet med henblik på plukning af varer. En plukkelift er derfor perfekt til lageret, der har enkelt plukning og genopfyldning i højden.

Lifte

Liften som koncept er en nødvendighed på tværs af en lang række brancher. Mange virksomheder har typisk en lift i flåden til forefalden arbejde. Andre steder vælger man at leje lifte ind på korttidsleje – uanset er liften et uundværligt værktøj for mange virksomheder.

Hos ProTruck er vi eksperter i at rådgive, levere og servicere alle typer lifte. Hvis du blot leder efter en lift for en kortere eller længere periode, tilbyder vi også udlejning af en væld af forskellige lifttyper. Vores eksperter står altid klar med rådgivning til, hvilken lift der passer til din opgave.

Hvad koster en lift?

Lifte varierer meget i pris. De billigste vertikallifte vil typisk starte omkring 60.000 DKK, hvorimod store bomlifte typisk kan koste flere millioner kroner.

Er det bedst at købe eller leje en lift?

En lift er et kompliceret stykke materiel, der kræver kontinuerlig service og vedligehold. Det er samtidig vigtigt, at en lift altid lever op til de sikkerhedsmæssige standarder. Mange virksomheder vælger derfor ofte at leje en lift inklusiv fuld forsikring og service. På den måde har virksomheden ikke selv ansvar for vedligehold og drift af liften. Hos ProTruck kan vi hjælpe dig uanset, om du vil eje eller leje en lift.

Bliv kontaktet af en ekspert


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner