Cat® NR14-16N2L

NR14-16N2L er serien af light duty reach truck fra CAT til den mindre krævende opgave. Serien er resultatet af ønsket om at bibeholde kvaliteten fra CAT premium reach trucks, men samtidig holde prisen lav.

Beskrivelse

NR14-16N2L er serien af light duty reach truck fra CAT til den mindre krævende opgave. Serien er resultatet af ønsket om at bibeholde kvaliteten fra CAT premium reach trucks, men samtidig holde prisen lav. Dette er maskinen for lageret, som ikke har den mest intensive drift, men stadig ønsker kvaliteterne og levetiden, der følger med en CAT reach truck. Maskinen løfter op til 7.25 meter med en maks. kapacitet på 1600 kg. Den perfekte reach truck til det mindre lager, der vil have en kvalitetsmaskine til mindre penge.

Specifikationer


 
Model Kapacitet Last center Drivmiddel
NR14N2L 1400 kg 600 mm Elektrisk
NR16N2L 1600 kg 600 mm Elektrisk
Heli gaffeltrucks

Cat® Lift Trucks

Cat® Lift Trucks har de seneste 60 år leveret økonomiske og driftssikre løsninger i alt indenfor gaffeltrucks og warehouse produkter.  Cat Lift Trucks afspejler samme værdier, produktkvalitet og pålidelighed som resten af det velkendte Cat® brand.

Oplev fordelene

Se videoen, og oplev de unikke fordele ved Cat® NR14-16N2L. De særlige features og tilpasningsmuligheder kan gøre maskinen til den rette for netop dig og din virksomhed.

Hvorfor ProTruck?


Maskiner til alle behov

ProTruck har Danmarks bredeste sortiment og dygtigste maskineksperter.

Eje, leje eller lease

Vi finder den bedste aftale, der matcher din virksomheds behov.

Landsdækkende servicepartner

Service af højeste kvalitet.
Vi står klar 24/7 – 365 dage om året.

Alt i reservedele

Dag-til-dag levering af flere end 100.000 varenumre til alle maskintyper.

Få et tilbud