Job

Eftermarkedselev? Så kommer du hele vejen rundt i fødekæden

Har du krudt i (biiip) og har du flair for både salg og mekanik? Så bliv eftermarkedselev hos ProTruck.

Yes! Masser af maskiner, højteknologisk værksted, lækre faciliteter og de sejeste branchespecialister samlet på ét sted. What’s not to like?

Som eftermarkedselev hos ProTruck …

– bliver din hverdag spækket med spændende opgaver, der bringer dig rundt i alle afkroge af virksomhedens fødekæde: fra salg, service og reservedele til det sprudlende værksted.

Du bliver en del af vores team i Odder, hvor du lærer og udvikler dine kompetencer blandt nogle af branchens skarpeste specialister. Vi er nemlig klar til at investere dét, der skal til, for din udvikling og fremtid.

Når det handler om dig …

– forventer vi, at du er ansvarsfuld, positiv og har masser af gå-på-mod. Du får en hverdag med fuld fart frem og det er vigtigt for os, at du er serviceminded og nysgerrig på at lære om gaffeltruck og andet kørende materiel.

Din uddannelse …

– er superalsidig. Som eftermarkedselev har du både administrative og praktiske opgaver. Du får kendskab til hele paletten af leverandører, og du får masser af muligheder til at dyrke og styrke dit servicegen på vores reservedelslager og vores servicekontor.

Når det handler om os …

– ­så er vi en dynamisk, ung virksomhed, der hver dag arbejder for at blive endnu sejere til dét vi gør: Skabe værdi for vores kunder – og levere markedets bedste service selvfølgelig.

Du skal vide …

– at du får rig mulighed for at tage medansvar for dine opgaver og din uddannelse. Vi går ind for frihed under ansvar – og så har vi i øvrigt et supergodt fællesskab med en uformel omgangstone. Vi møder ind på arbejde med et smil, for det skaber nemlig god stemning - og det smitter.

Vil du læse mere om, hvordan det er at være lærling hos ProTruck? Så besøg vores elevunivers på: https://protruck.dk/dinfremtid/

Har du fået lyst til at blive vores nye kollega?

Så send dit CV og din personlige ansøgning til job@protruck.dk
Skriv Eftermarkedselev i emnefeltet.

Alle indkomne ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt!

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Afspil video

ProTruck A/S

ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på godt 350 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 85 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta om ProTruck A/S

Grundlagt: 2012
Antal medarbejdere: +80
Regionale værksteder: 6
Udekørende serviceteknikere: +35
Årlig omsætning: Ca. 400 mio DKK
Areal: +14000 m2 faciliteter
Læs mere
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Eftermarkedschef Jesper Rossing
Tel: +45 61 61 43 11

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.