Lifte

Lejemaskiner

Udlejning af lifte

Hos ProTruck har vi et bredt udvalg af lifte til rådighed, herunder teleskoplifte, bomlifte og sakselifte. Hver type lift har sine fordele og ulemper afhængigt af opgaven, der skal løses, og vores professionelle team står altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til din opgave.

Lift udlejning til alle brancher

Hos ProTruck har vi en stor lejeflåde, der rummer alle typer maskiner til korttidsleje – herunder en lang række lifte. Du kan derfor leje flere typer af søjlelifte, mastelifte og sakselifte til fordelagtige priser.

Der findes en lang række lifttyper på markedet, som alle har forskellige egenskaber, fordele og formål. Behovet for en lift er ofte kun i den begrænsede tidsperiode, som en opgave vare eller til bestemte typer opgave i et begrænset antal. Det kan derfor være fordelagtigt at leje en lift fremfor at eje den, da mange virksomheder ikke har brug for at have en lift til rådighed hele tiden. Vores lejeperioder kan være så fleksible som I har behov for og på den måde undgår unødige omkostninger.

Alle vores lifte er selvfølgelig af højeste kvalitet, der opfylder dine behov på bygge- eller arbejdspladsen.

Leje af kvalitets lifte

Hos ProTruck udlejer vi blandt andet lifte fra JLG, der er kendt for sine driftssikre maskiner i høj kvalitet. Alle lifte fra JLG er udviklet med brugeren i centrum, hvorfor de imødekommer de højeste standarder for sikkerhed og ydeevne. Uanset, hvilken type lift I ønsker at leje, har vi den ideelle løsning til alle jeres behov indenfor højde adgang.

Lej din næste byggelift, personlift og saxlift hos ProTruck

Byggelifte er lifte med en rummelig platform adgang, hvilket gør de stabile lifte velegnede til bygge- og konstruktionsprojekter. Saxlifte er kompakte og fleksible, hvilket gør dem ideelle til de fleste opgaver hos virksomheder med begrænset plads. En personlift er især at foretrække til at udføre vedligeholdelsesarbejde, inspektion eller installation, da disse er kompakte, lette at transportere rundt og udgør en sikker adgang til højder.

Se vores muligheder for leje af sakselifte, søjlelifte og mastlifte, og lad os vejlede dig til den rigtige leje lift for dig og din virksomhed.

Lej bomlift til større projekter

Knækarmslifte og bomlifte er ideelle til løsning af de arbejdsopgaver i højden, der kræver alsidighed og rækkevidde. Den store rækkevidde og muligheden for et fleksibelt knækarmsdesign gør både bomlifte og knækarmslifte til en fordelagtig løsning til byggeprojekter og andre større projekter.

Skal vi hjælpe?

Hos ProTruck sidder vores eksperter klar med råd og vejledning i, hvilken lift der er den ideelle til jeres konkrete opgave, behov og økonomi. Du kan dermed være sikker på at træffe den rette beslutning i valget om leje af lift.

Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en af ProTrucks maskineksperter nær dig.

Få et tilbud


Lars Bruun Spange fra ProTruck A/S

Lars Bruun Spange

Brugt og udlejning