Roskilde Tekniske Skole

Kundeudtalelse

En miljøvenlig løsning

Hos Roskilde Teknisk Skole huses blandt andet EUX-eleverne på de erhvervsfaglige uddannelser. Her er eleverne og bæredygtighed centrale fokuspunkter, hvorfor miljøvenlige initiativer naturligt blev tænkt ind i byggeriet af skolens nye elevværksted.

Roskilde Tekniske Skole

En ny bæredygtig bygning kalder på en miljøvenlig truck, der matcher. ProTruck har derfor leveret en miljøvenlig og langvarig løsning i form af en 2,5 tons elektrisk gaffeltruck.

Den nye eldrevne truck skal gøre hverdagen nemmere ved at tage imod store leveringer af træ og andet materiale til elevernes forskellige projekter på værkstederne. Med skolens nye gaffeltruck kan lastbilen nemt læsses af, så materialerne hurtigt kan komme i tørvejr.

Hos ProTruck er vi stolte af at bidrage til Roskilde Teknisk Skoles store arbejde med eleverne på de danske erhvervsfaglige uddannelser.

Roskilde Tekniske Skole

En professionel virksomhed

Jeg har opfattet ProTruck som en meget professionel og ordentlig virksomhed med god kommunikation begge veje. Jeg har haft lejlighed til at besøge hovedkontoret, hvor jeg fik lov til at prøvekøre en lignende truck for lige at se, hvordan det var. Det var jeg rigtig glad for. Vi har kunne tilpasse aftalen og gøre alt efter, hvad vi har haft behov for. Jeg har været rigtig tilfreds. Jeg vil helt bestemt anbefale ProTruck som handelspartner.

Roskilde Tekniske Skole logo

Carsten Heigren

Faglærer og underviser på tømreruddannelsen, EUX

Skal vi også hjælpe dig?


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner