Udtalelser

HMF

Højbjerg vælger ProTruck

Hos ProTruck er vi stolte af, at vi i konkurrencen mellem nogle af markedets andre store udbydere af intern logistik, vandt Højbjerg Maskinfabriks udbrudsrunde. Hovedkriterierne i udbuddet havde særligt fokus på høj kvalitet, maksimal oppetid og et ønske om at udskifte virksomhedens ældre gasdrevne trucks med miljøvenlige og bæredygtige el-trucks.

HMF er specialiseret i udvikling af lastbilmonterede kraner og er en af de helt store internationale spillere med afdelinger og datterselskaber i hele verden. Virksomhedens arbejder målrettet mod konstant at skabe innovative løsninger og være opdateret med nyeste teknologier, der kan optimere kranernes styrke, driftsikkerhed og design. Det gør HMF til en konkurrencedygtig og stærk international leverandør af kvalitetssikre kraner

For ProTruck har samarbejdet med HMF betydet en spændende opgave, hvor vi i maj 2021 leverede en løsning bestående af seks Hyster J1.5-2.0XNT til virksomhed. Hyster-maskiner er verdenskendt for deres utrolig høj driftssikkerhed, monumentale styrke, ergonomiske kvaliteter og innovative teknologiske udvikling.

Hos ProTruck er det vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige løsning til vores kunder. Derfor er vi stolte af og glade for samarbejdet med HMF og den flotte udtalelse, der peger på, at vi i samarbejde og med fokus på kundens behov, har fundet den rette løsning. Vores primære formål er nemlig, at skabe værdifulde løsninger, der løfter vores kunder – ikke bare i dag, men også i morgen.

Højbjerg Maskinfabrik
Højbjerg Maskinfabrik

ProTruck har tænkt ud af boksen

HMF har valgt at arbejde sammen med Protruck, fordi vi har oplevet Protruck som en meget seriøs partner som har arbejdet stenhårdt på at finde de bedste løsninger til HMF. Protruck har tænkt ud af boksen, været kreativ og fleksibel for imødekomme HMF´s ønsker.

Vi oplever at Protruck sætter kunden 100% i højsædet og værdsætter samarbejdet til fælles bedste. Protruck leverer hurtig og effektiv service således der er minimal downtime hvis der er et sjældent nedbrud.

Medarbejderne syntes også at Hyster maskinerne er kvalitets maskiner og har hurtigt taget dem til sig efter i mange år at have været vant til en andet mærke. Jeg kan på det varmest anbefale Protruck som samarbejdspartner.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.