Højbjerg Maskinfabrik

Kundeudtalelse

Højbjerg vælger ProTruck

Hos ProTruck er vi stolte af, at vi i konkurrence med nogle af markedets andre store udbydere af intern logistik, vandt Højbjerg Maskinfabriks udbrudsrunde. Hovedkriterierne i udbuddet havde særligt fokus på høj kvalitet, maksimal oppetid og et ønske om at udskifte virksomhedens ældre gasdrevne trucks med miljøvenlige og bæredygtige el-trucks.

Højbjerg Maskinfabrik

HMF er specialiseret i udvikling af lastbilmonterede kraner og er en af de helt store internationale spillere med afdelinger og datterselskaber i hele verden. Virksomheden arbejder konstant og målrettet mod at skabe innovative løsninger samt altid at være opdateret med nyeste teknologier, der kan optimere kranernes styrke, driftssikkerhed og design. Det gør HMF til en konkurrencedygtig og stærk international leverandør af kvalitetssikre kraner

For ProTruck har samarbejdet med HMF ført en spændende opgaver med sig, hvor vi i maj 2021 leverede en løsning bestående af seks 1.5-2 tons gaffeltrucks til virksomheden. Maskinerne er verdenskendt for deres utrolig høj driftssikkerhed, monumentale styrke, ergonomiske kvaliteter og innovative teknologiske udvikling.

Hos ProTruck er det vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige løsning til vores kunder. Derfor er vi stolte af og glade for samarbejdet med HMF. Den flotte udtalelse peger på, at vi med fokus på kundens behov har fundet den helt rette løsning. ProTrucks primære formål er nemlig, at skabe værdifulde løsninger, der løfter vores kunder – ikke bare i dag, men også i morgen.

ProTruck har tænkt ud af boksen

HMF har valgt at arbejde sammen med Protruck, fordi vi ser Protruck som en meget seriøs partner, der har arbejdet stenhårdt på at finde de bedste løsninger til HMF. ProTruck har tænkt ud af boksen, været kreativ og fleksible for at imødekomme HMF´s ønsker.

Vi oplever, at ProTruck sætter kunden 100% i højsædet og værdsætter samarbejdet til fælles bedste. De leverer hurtig og effektiv service, således der er minimal downtime, hvis der er et sjældent nedbrud.

Medarbejderne syntes også, at maskinerne er kvalitets maskiner og har hurtigt taget dem til sig efter i mange år at have været vant til en andet mærke. Jeg kan på det varmeste anbefale ProTruck som samarbejdspartner.

Skal vi også hjælpe dig?


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner