Give Elementfabrik A/S

Kundeudtalelse

En førende leverandør af betonelementer

Give Elementfabrik A/S blev grundlagt i 1964 af Jens Hessellund Eskildsen og er siden blevet en førende leverandør af beton- og letbeton elementer til landbrug og industribyggerier. Virksomheden producerer, leverer og monterer elementer til hele Danmark og andre nordiske lande.

Give Elementfabrik A/S

Give Elementfabrik har gennem årene tilegnet sig et image som en troværdig og kvalitetssikker samarbejdspartner, der tilpasser sig kunden specifikke behov. Betonelementerne kan i kraft af kreativitet og fleksibilitet tilpasses til at udgøre innovative løsninger til den enkelte opgave.

Netop dette kendetegner ligeledes samarbejdet med ProTruck, da den samlede maskinpakke er udvalgt ud fra den specifikke produktion og driftscyklus i Give. Hos ProTruck er vi stolte af det gensidigt styrkende samarbejde og glæder os til fremtidens opgaveløsninger.

De forstår vores behov

Hos Give Elementer har vi en leverandør på det hele, og det er det, vi gerne vil. Vi er af den opfattelse, at når man ringer ét sted hen, så får man også den bedste behandling. ProTruck har kunne levere pakken med alt fra små truck til store 52 tons diesel trucks. De forstår, hvad vores behov er og kan næsten altid komme op med en løsning

Skal vi også hjælpe dig?