Udtalelser

Transatlantisk og internt transport

ProTruck har et velfunderet samarbejde med Eimskip Denmark, hvor vi leverer materiel til deres omfattende transport og logistikvirksomhed.

Eimskip har afdelinger rundt i verden og tilbyder transatlantisk transportløsninger såvel til vands, lands og i luften. Som sådan har den danske afdeling af virksomheden modtaget en Elite Smiliey fra det danske fødevareministerium for høj sikkerhed i håndtering og transportering af fødevarer.

Vi er stolte af at kunne bidrage med at skabe værdi for Eimskip Danmark, takker for de flotte ord og glæder os over det fortsatte samarbejde.

Eimskip
Eimskip

Et stærkt samarbejde

For Eimskip Denmark A/S, er den totale omkostning på udstyret vigtigt, samt tilliden og tilgængelighed på både salg og service siden.

Vi lever i en verden, der altid er i forandring, og det samme er behovet. I de 6 år vi har samarbejdet med ProTruck, har vi ikke oplevet andet end løsningsorienteret salg og opfølgning, samt servicering af udstyret, der er tilpasset arbejdspresset i virksomheden.

Med så stærkt et samarbejde, kan vi hver dag levere det aftalte til vores kunder, og fremtidig tilpasse forretningen efter vores kunders behov.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.