Eimskip

Kundeudtalelse

Transatlantisk og internt transport

ProTruck har et velfunderet samarbejde med Eimskip Denmark, hvor vi leverer materiel til deres omfattende transport og logistikvirksomhed.

Eimskip

Eimskip har afdelinger rundt i verden og tilbyder transatlantisk transportløsninger til vands såvel som til lands og i luften. Virksomheden danske afdeling har modtaget en Elite Smiley fra det danske fødevareministerium for høj sikkerhed i håndtering og transportering af fødevarer.

Vi er stolte af at kunn skabe værdi for Eimskip Danmark. ProTruck takker for de flotte ord, og glæder os over det fortsatte samarbejde.

Eimskip

Et stærkt samarbejde

For Eimskip Denmark A/S er den totale omkostning på udstyret vigtigt samt tilliden og tilgængelighed på både salg- og servicesiden.

Vi lever i en verden, der altid er i forandring – og det samme er behovet. I de 6 år vi har samarbejdet med ProTruck, har vi ikke oplevet andet end løsningsorienteret salg og opfølgning samt servicering af udstyret, der er tilpasset arbejdspresset i virksomheden.

Med så stærkt et samarbejde, kan vi hver dag levere det aftalte til vores kunder og fremtidig tilpasse forretningen efter vores kunders behov.

Skal vi også hjælpe dig?