DLH A/S

Kundeudtalelse

Global ansvarlighed

DLH A/S er en af de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. DLH A/S leverer pladeprodukter til træ- og møbelindustrien samt et sortiment indenfor træ og komposit terrassebrædder til forhandlernettet til videresalg i Danmark.

DLH A/S

DLH A/S er med henholdsvis forhandlersalg og industrisalg en af de største lagerførende grossister af træbaserede produkter i Danmark.

DLH A/S ejes af det norske selskab Treschow Fritzøe A/S og det svenske selskab Ljunghold AB. Begge selskabers markedsledende position gør DLH A/S til et af Skandinaviens mest konkurrencedygtige virksomheder inden for import og distribution af træbaserede pladeprodukter.

Vi er stolte af at bidrage til DLH A/S videre vækst, og glæder os over det fortsatte værdifulde samarbejde.

DLH A/S

Servicen i top

Fra ProTruck har vi pt fire 5 tons truck med FLK-kabine og to 3.5 tons begge på lejeaftale over 72 måneder. Truckene lever fuldt ud op til vores behov.

Vores 5 tons maskiner kører ude i læsse/aflæssehallen, hvor de transporterer og håndterer hele bdt. Pladeprodukter. De mindre maskiner bruges primært i plukkeafdelingen, hvor én også anvendes til tømning af containere.

Vi er yderst tilfredse med ProTruck´s serviceniveau. Truckene lever fuldt ud op til vores behov. Vi har tilmed en serviceaftale på vores kontrakter, og vi kender de montører og teknikere, der kommer hos os – Det anser vi som en stor fordel! Vi har igennem årene opbygget et godt samarbejde med ProTruck, hvor tonen er ligefrem og servicen i top.

Skal vi også hjælpe dig?


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner