Job hos ProTruck

Bliv en del af et stærkt team

Er du ProTrucks næste mekanikertalent?


Kan du ikke få nok mekanik og teknik, og er du vild med store maskiner? Så bliv mekanikerlærling hos ProTruck.

Som lærling hos ProTruck får du en spændende hverdag, hvor du vil lære og udvikle dine kompetencer blandt nogle af branchens dygtigste specialister. Du vil blive udlært på vores værksted i Odder, der er spækket med alle de nyeste faciliteter. Vi er klar til at investere dét, der skal til, for din udvikling og fremtid.

Om dig

Til gengæld forventer vi, at du er ansvarsfuld, positiv og har lyst til at lære. Du skal gerne trives i en travl hverdag med opgaver og udfordringer, der vil lære dig en masse om mekanikken bag de imponerende maskiner. Gode IT-færdigheder og engelskkundskaber er også en fordel.

Dét, vi tilbyder dig:

Vores motto er frihed under ansvar. Hos os får du derfor rig mulighed for at tage medansvar for dine opgaver og i din uddannelse. Vi har et godt fællesskab med en uformel omgangstone, hvilket skaber de bedste rammer for, at alle møder ind på arbejde med et smil. Det skaber god stemning – og det smitter.

Vil du læse mere om, hvordan det er at være lærling hos ProTruck? Så besøg vores elevunivers på: https://protruck.dk/elevhosprotruck

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Alle indkomne ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt!

  • Tiltrædelse: Snarest muligt
  • Ansøgningsfrist: Snarest muligt
  • Emnefelt: Elevplads som maskinmekaniker
  • Ansøgningsmail: [email protected]

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er