Vi kalder det version 2.0


28. september 2022
Det seneste år har vi i ProTruck arbejdet intenst på nye strategiske tiltag, som vi nu endelig kan løfte sløret for.
Vi kalder det version 2.0

Vi har nemlig indgået nye samarbejdsaftaler med tre af markedets absolut største og stærkeste kvalitetsbrands.

Caterpillar – En levende legende
Som det er med legender, så bliver man en smule starstruck. Sådan har vi det også i ProTruck. Vi er ganske enkelt superstolte over, at vi fremadrettet stiller os endnu mere solidt i markedet, når vi bliver eneforhandler af Caterpillar gaffeltruck i Danmark.

Cat® Lift Trucks er i toppen af gaffeltruck-verdensranglisten. Cat® Lift Trucks bliver vores nye Premium-produkt fra 1,4 – 10 tons kapacitet, målrettet de krævende kunder og applikationer. Med mere end 100 års erfaring i branchen er Caterpillar verdenskendt for at være first-mover på udviklingen, uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Du får med andre ord fuld valuta for pengene, når innovative løsninger, teknologi og maskinernes solide og høje kvalitet går op i en højere enhed. Og prisen? Hvis du er vant til at købe Hyster, vil du blive glædeligt overrasket.

HELI – stærk kvalitet til lav pris
Vores næste store afsløring gælder det velrenommerede, kinesiske brand HELI. HELI bliver vores nye satsning på en stærk og prisbillig standard-gaffeltruck, som er målrettet den mindre krævende kunde og applikation, hvor prisen spiller en afgørende rolle. HELI er i Top-10 på listen over gaffeltruck-producenter i verden og kommer til at repræsentere en række prisbillige warehouse-produkter og mindre el-, gas- og dieseltrucks. Med mere end 60 års gedigen erfaring er HELI kendt for at producere solide og pålidelige maskiner til rigtig fornuftige priser.

Hyster – et farvel
De nye strategier betyder, at vi i ProTruck har besluttet at sige farvel til Hyster, som vi har haft et supergodt og betydningsfuldt samarbejde med gennem de sidste 10 år. Er du en af de kunder, der har købt, lejet eller leaset en Hyster-maskine hos os, vil de nye tiltag ikke få betydning for din aftale, ligesom vi superviserer og fortsat reparerer alle maskintyper inkl. Hyster. Vi kan fortsat servicere, reparere og diagnosticere din Hyster truck på samme høje niveau som hidtil.

Kort og godt – vi er pavestolte og glæder os til, at du som kunde får endnu flere fordele og muligheder gennem vores samarbejde.

Pssst – vi sagde tre nye samarbejdspartnere. Men, der skal også være lidt at glæde sig til. Hold øje med vores nyhedsmail, hvis du vil være blandt de første til at høre, hvad der venter i Heavy Duty-segmentet.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er