Tungt læs, højt læs, bredt læs


28. april 2016
ProTruck og søsterselskabet UnikTruck har som et led i at blive Danmarks førende leverandør af heavy-duty gaffeltruck og container-truck investeret i nye sværlast trækkere.
Tungt læs, højt læs, bredt læs

De to helt nye sværlast trækkere med hhv. 4 og 5 aksler, som kobles til blokvogne med hhv. 4 og 6 aksler.
Vogntog nr. 1 er en MAN TGX41.540, som er koblet med en Faymonville Megamax blokvogn med 4 aksler.
Vogntog nr. 2 er en Volvo FH16-750 med 5 aksler, som kobles sammen med en skræddersyet Noteboom 4+2 blokvogn med inter-dolly.
På billederne nedenfor ses Volvo FH16-750 samt MAN TGX41.540 stående i baggrunden. Vogntogene står klar til at køre med gaffeltruck til kunderne.

Begge vogntog er pt. under opbygning og skal tages i drift i maj måned 2016. Med denne nyeste investering kan ProTruck A/S og UnikTruck A/S håndtere leverancer med vogntogsvægte op til 150 ton – vel at mærke uden at skulle bruge eksterne ressourcer.
Begge de nye vogntog er selvfølgelig sølvgrå og skræddersyet i tråd med virksomhedens øvrige biler og materiel.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er