Tæt tag inden den fugtige årstid


30. september 2016
Totalentrepenøren KT Erhvervsbyg A/S er nu færdig med at rejse betonelementer på ProTrucks nye byggeri.
Tæt tag inden den fugtige årstid

Fokus er herefter at sikre et tæt hus inden efteråret pludselig melder sig. Tagdækkeren har været igang i halvanden uge og skal bruge yderligere 2-3 uger inden tagentreprisen kan afsluttes.

Parallelt med tagarbejdet arbejder elektrikerne med føring af de mange installationer, ligesom VVS folkene etablerer gulvvarme og støbefolkene etablerer slidlag i kontorerne. Bygningen rejser sig nu i fuld størrelse og form og der tegner sig allerede et billede af et flot og funktionelt byggeri indeholdende showroom, kontorer og lager.

Mandag den 26. september startede HM Entrepenør A/S med etableringen af flere tusinde kvadratmeter flisebelægning med afvandingsrender samt etablering af gårdsplads med knust asfalt.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er